Mitch McConell azt mondta: Nancy Pelosi demokrata házelnök át sem meri küldeni a vádpontokat a szenátusnak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, azert mert pelosi egy szerencsetlen alkesz oreglany, attol trump meg nem lesz am okos hazafi, es csinalt, amit csinalt! Azert nem mindenki paktal le putyinnal, eddig meg az oroszok soha nem szoltak bele olyan tevolegesen az USA valasztasi eljarasaba, mint ahogy putyin tette a vitorlashaju erdekeben.
De trumpli elfogadta, sot, az ukranokat siman zsarolta a Biden duorol szolo adatok szolgaltatasaval, - na ezt azert erosen meg kell majd magyaraznia a szenatusnak., Akarmit kuld is at pelosi, - vagy nem kuld, mert akkor ez a gesztus is nagyon sok mindent jelent - , ennek mindenkeppen lesz langja, nemcsak fustje.
Azzal egyutt baromsagnak tartom, mert ezt az eljarast sokkal korabban kellett volna elinditani es vegigcsinalni, - most mar csak 11 honap van hatra a valasztasokig, abbol is minimum 6 honap a kampany...
Ezeknek az amcsiknak se kell eszert a szomszedba menniuk
karma1
mitch, te nagyon szerencsetlen! Ilyen nyilatkozatot semmikor sem tehetnel, ha felelos szenator vagy: benne van a bolcsek kove a zsebedben, es mar ELORE tudod, hogy egy egesz testulet mit fog donteni, legjobb tudasa szerint?
Vagy mar nalatok is divat a pavatanc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.