A török parlament januárban napirendre tűzi a hadsereg Líbiába küldését.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem véletlen Orbán barátsága, szemben az EU-val, a NATO-val és az ENSZ-el! =))
RonaGyuri
nem véletlen Orbán barátsága, szemben az EU-val, a NATO-val és az ENSZ-el! =))
karma1
Remelem, hogy az Unioban eljut a tudataig minden kompetens politikusnak, hogy mi a viszony orban es erdogan kozott? Mert ha igen, akkor az EPP-ben mar az Isten se fogja tudni megmagyarazni a bennmaradasat.
Ha csupan szamitasbol, esetleges fidesz-szavazatokert akarjak benntartani oket, de kozben elnezik, hogy egy diktator haborus bunos legjobb cimboraja is orban, akkor az az EPP erkolcsi (es remelem politikai ) veget is jelenti
Csizmás Kond
@karma1: Európa az usa, egy sokszoros háborus bűnös védelme alatt és által probálja uralni az uralhatót és mégsem panaszkodik senki...vagy az erkölcsösebb, hogy a világon mindenütt ahová csak beteszi a lábát a viszály uralkodik ?
karma1
@Csizmás Kond: Nem, igazad van, nekem sem tetszik az USA beavatkozasa mindenbe. De itt most nem errol van szo, hanem kizarolag Magyarorszag helyzeterol az Unioban - nem mindegy, hogy a donteshozok kozott van, vagy ott, ahova eppen most lekuzdotte magat. Egyik nyughatatlan majmot sem partolom, mindegyik megeri a penzet. De trump ellen eppen megprobaljak az impeachment-et, es azt, hogy ne is tudjon indulni a jovo evi valasztason, addig erdogan siman bezaratja, kivegzi az ellenzeket, es tartja a markat tovabbra is az unio fele a penzert, amit a menekultek ott-tartasaert markol fel., (Kozben a menekultek a minimalisat kapjak tole, de a haborujahoz lecsippent eppen eleget ebbol a penzbol...)
Csizmás Kond
@karma1: A töröknek is amerika adott nagy lábat, sőt ha úgy vesszük az egész mingránsinvázió valahol az amerikai terjeszkedés következménye...kezdve az arab forradalmaktól mostanig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.