Mit tegyél, ha annyira megvert a rossz sors, hogy tényleg van momentumos rokonod, aki hallgat a világ legbutább kisgyerekeként pártvezérkedő Fekete-Győr András tanácsára, és valamiféle tinédzser grincsként tönkre akarja tenni a karácsonyt? Ha valaki lemaradt róla: Fekete-Győr András egy oktatóvideóval lepte meg megszakított kacsamesék traumatizálta választói bázisát, amiben elmagyarázza, hogyan... és hogyan kell manipulálni a „hülye, alul informált vidéki rokont”. A tiniterror célja az volna, hogy a kis hazautazó momentumosok a családjuknak szépen elmagyarázzák, miért szegődtek a világ legbutább kisfiújának és néhány személyiségzavaros barátjának a lelkes hívévé, mármint azon túl, hogy hozzájuk hasonlóan jelentéktelenek és sikertelenek a civil életben, ezért politizálnak most. A módszerek között csak az egyik a verbális meggyőzés, a világ legbutább kisfiúja egyéb trükköket is a momentum-generáció figyelmébe ajánl. Például Népszabadságba tekeri az ajándékot, elállítgatja a televíziós...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A vadhajtások tipikus magyar jelenség. A magyar legnagyobb ellensége a magyar. Nem is visszük soha a büdös életben semmire. Kicsi, szánalmas ország maradunk ahol az 1 négyzetkilométerre eső idióták száma a legnagyobb a világon.
Nessy
@solidedge: Nálunk a hülyeség állampolgári jog, és elég sokan élnek ezen jogukkal.
Bár nem hiszem, hogy egy Momentumos ismerőst nehezebb lenne kezelni, mint egy státusz keresztény fideszest!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.