MIKOR A KIRÁLY MEZÍTELEN!!! =)) A könyvben szereplő titkos információk nyilvánosságra hozatala súlyosan sértené az USA nemzetbiztonsági érdekeit. A Fehér Ház levélben tudatta John Bolton volt nemzetbiztonsági tanácsadó ügyvédjével, hogy Bolton könyve a benne lévő szigorúan titkos információk miatt a jelenlegi formájában nem jelentethető meg. A még január 23-án keltezett és Charles Cooper ügyvédhez címzett, de csak szerdán nyilvánosságra került levélben a Fehér Ház közölte: a könyvben szereplő titkos és szigorúan titkos információk nyilvánosságra hozatala súlyosan sértené az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdekeit.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ja mikor a király mezítelen

sokat elárul a dolog arról, hogy miért szeret Orbán évtizedekre titkosítani dolgokat

Bár a dolog már majd egy hetes, de csak a magyar idő szerint elmúlt éjszaka egyik vezető híre lett „White House sent warning letter to Bolton, possible impeachment witness, that book contains classified information”.
A Fehér Ház közölte, hogy véleménye szerint John Bolton volt nemzetbiztonsági tanácsadó készülő a könyvében titkos és szigorúan titkos információk szerepelnek, melyek nyilvánosságra hozatala súlyosan sértené az Egyesült Államok nemzetbiztonsági érdekeit.
S ha már homár legyen kövér megjegyezték (National Security Council's Senior Director for Records, Access and Information Security Management Ellen Knight.) azt is, hogy a tilalom vonatkozik arra is , ha a szenátusi meghallgatás során merülnének fel ezek a kérdések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.