A szaúdi Aramco olajtársaság részvényei a cég tavalyi tőzsdére lépése óta nem voltak ennyire mélyen. A szaúdi Aramco részvényei vasárnap (Szaúd Arábiában vasárnap is van tőzsdei kereskedés) a napközbeni kereskedelemben 32,50 rijálos (8,66 dolláros) szintre estek, ami a legalacsonyabb szint a rövid tőzsdei jelenléte során. A decemberben nyílt kereskedelembe kerülő papír akkor volt utoljára ennyire gyenge, amikor bevezették a tőzsdére tavaly év végén.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az egy dolog, hogy ez gond a szaúdiaknak,

de a tudatlanság ettől még dívik fírkászéknál

„A szaúdi Aramco részvényei vasárnap (Szaúd Arábiában vasárnap is van tőzsdei kereskedés) a napközbeni kereskedelemben 32,50 rijálos (8,66 dolláros) szintre estek, ami a legalacsonyabb szint a rövid tőzsdei jelenléte során. A decemberben nyílt kereskedelembe kerülő papír akkor volt utoljára ennyire gyenge, amikor bevezették a tőzsdére tavaly év végén.” – harsogja a derék napi.hu.
Nos ezzel van nem kis gond, mármint azzal biztosan, hogy „Szaúd Arábiában vasárnap is van tőzsdei kereskedés”! Leginkább az „is”-el. Lévén a királyságban nem a vasárnap a heti pihenőnap, így nem is lenne értelme zárva tartaniuk. Azonban megnézvést az ottani tőzsde hunlapját (csak a ti kedvetekért, mert én dolgoztam ott): „Tadawul Trading Days: Sunday through Thursday ”! Azaz a helyi szokásoknak megfelelően a heti szünnapot megtartják!
Clavigo
@RonaGyuri: Hát igen,,,az " arab vasárnap " ,,pénteken van... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.