Sorra jelentik be az országok a fiskális csomagokat a bajba jutott vállalatok és munkavállalók megsegítésére. Most Írország állt be a sorba - a miniszterelnök-helyettes a jövő hétre ígért egy jelentős mentőcsomagot. Amit megtudtunk belőle, az az, hogy az írek is egyfajta átmeneti feltétel nélküli alapjövedelemben gondolkodnak.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Pedig a fideSSesek altal annyit szídott unió 6 Millard eurót, több mint 2000 milliárd forintot adott a koronavirus elleni harcra. Ebből tudna jutni a magyar csaladok védelmére is, de gondolom jobban kell a pénz orbanviktor érdekeinek védelmére.
teuton
Magyarorszagon csak azokon "segitenek", akik a holduvarhoz/rokonsaghoz/stormanokhoz tartoznak, mert most nehezebb lesz a lopas, igy legalisan csorgatjak majd a zsebükbe a milliardokat mint segely. A dolgozok semmit nem kapnak, a hitelfiztesi moratorium egy idözitett bomba, mert nem elengedik a hitelt, csak felfüggesztik a visszafizetest. De a kamatora ketyeg, es aki elveszti a munkajat, az egy felev mulva sem tud majd fizetni! Nemetorszagban fel evre vagyoni ellenörzes nelkül kaphat most minden kerelmezö szocialis segelyt, melynek összege kb. 350ezer ft havonta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.