Fel vannak háborodva, hogy a magyar kormánymédia hamisított fotóval nácizta le az Európai Néppárt elnökének a nagyapját. A kommentárt egy felszólítással zárja, egyenesen az érintett propagandalapoknak címezve: „Kedves magyar kollégák a Pestisrácok.hu-nál és az Origo.hu-nál! Ha a lengyel-magyar barátság továbbra is értéket jelent számukra, kérjenek bocsánatot a Donald Tusk családjáról írt hazugságokért. És azonnal távolítsák el ezeket a cikkeket az oldalaikról”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Málna: Azért mert egy náci jogásszal állította párhuzamba Orbán Viktort valós történések alapján? Szerintem ezzel csak erősödött a kép mindenkiben a világban, hogy anyjukat hazudozik a kormánymédia..:) Persze ez téged nem érint...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@SystemError: Nekem aztán nem fáj. Picit sem. Nem erről szól az életem, nem hatnak rám különösebben a politikai csatározások.
SystemError
@Málna: Értem én. Rád ugrik egy hír, ami nem is érdekel, de azért hozzászólsz, aztán jön még egy politikai hír és elment a nap, miközben tök mást akartál csinálni :( Nyugi inkább megállapítás volt, amit írtam, minthogy az agyzsibbasztást akarnám hallgatni... :)
Málna
@SystemError: Igen, tudom, szeretsz megállapítani dolgokat, amiről persze fogalmad sincs.:-)
A 'nem erről szól az életem' és a 'nem érdekel' az nálad ugyanazt jelenti.
És persze kizárólag a hírek miatt lehet itt valaki...
Aki Én
@Málna: ostoba! Nem érted mit akart közölni. Nincs jobb szórakozásod, mint magadat égetni?
Málna
@Aki Én: Magyarázd már el, okoska, mit akart mondani! Kíváncsi vagyok,
Borsodi
Lengyel Magyar barátság!Bárkibe bele rúgnak aki igazat mer mondani a miniszterünkről.Ez a bosszú része ne hagyjátok ennyibe ha barátaink vagytok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.