A magyar kormány keresi a fogást az Európai Bíróság menekültügyi döntésén. Az elnök szerint a német alkotmánybíróság nem lehet hivatkozási alap.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Dehogynem mondhatja!
.
Majd jól lemigráncs pártizzák az Európai Bíróságot, mert őfélesége akkor, amikor neki szól a dádá, aszongya, hogy a magyar nép óhaja az, hogy annak az ezeréves országnak, amelyen keresztül trappolt mindenféle náció, és a regnáló kormányoknak eszük ágában nem volt pengés izével csúfítani az országhatárt!
.
Magyarország szinte mindenben az első, annak ellenére, hogy a zemberek 22% vokság kunyerálta ki a külhoniak voksával együtt!
.
De akivel ükelme nem akar együtt élni, azoknak kuss a nevük, azzal együtt, aki nem az üfélesége nótáját mantrázza, annak még a sajátjai között is kívül tágasabb!
.
Az Európai Bíróság is kérjen bocsánatot, felségsértés miatt, mint az Európai Parlament, aki/amely szájára merte venni Európa bacilusának a nevét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.