Messzemenő következményei lehetnek az Európai Bíróság ítéletének, a tranzitzónából az emberek egy részét ki kell engedni, jogszabályt kell módosítani.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Egyik szemem sír,másik nevet...talán nem ezt a törvényt kéne a bíróságnak elsődlegesen megsemmisíteni... valami jogvédő hülye magyarázza el,ez min fog változtatni??? beadhatja a kérelmét...és még ott melegében az üügyintéző elutasítja...ha megfellebezi...,gyorsítottan 10 perc múlva megkapja a jogerős végzést... talán figyelembe kéne venni az emberek akaratát...és.vajon cseppet sem tisztelt jogvédők...ti mindig aláírásokat gyüjtötök minden szar miatt...miért nem ágáltok egy összeurópai népszavazásért migráns kérdésben??? /költői,mert pontosan tudjátok mi lenne az eredmény!!!/
Gyütt Mönt
Bárhogy is nézzük, ez egy újabb saller.
Nessy
Érdekes, a letelepedési kötvények esetében nem volt gond, hogy bárki jöhetett családostól.
Nessy
@Gyütt Mönt: nem lesz gond! Majd módosítják a már többször módosított alapot, miszerint csak az jöhet, akit pártunk és kormányunk beenged! Kopt keresztény, gazdag, köztörvényes bűnöző, ha jó barát, (kocsi érte küldve, elegáns szállás biztosítva)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.