Hat héten kezelték a betegség miatt kórházban, ebből négy és felet lélegeztető-gépen volt. A 43 éves Mike Schultz San Franciscóban dolgozik ápolóként, semmilyen egészségügyi problémája nem jelentkezett korábban, ráadásul úgy 86 kiló csupa izom volt, mivel szinte minden nap gyúrt. De aztán koronavírusos lett, ami miatt több mint 20 kilogrammot fogyott. erről meg is osztott egy képet az Instagram-oldalán 30 ezer követőjével. Meg akartam mutatni, hogy bárkivel megtörténhet. Nem számít, hogy fiatal vagy, vagy öreg, volt-e korábbról már problémáid vagy sem – mondta aztán a BuzzFeed Newsnak, miért töltötte fel a fotót, majd hozzátette, hogy ő is azt gondolta – mint sokan mások –, hogy ahhoz túl fiatal, hogy hatással legyen rá a koronavírus. Így azzal sem számolt, hogy ennyire megviseli.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ha, egy 43 éves jó fizikumu pasasból ezt csinált a vírus,akkor nem bagatelizáni kéne,inkább gondolkodni...
Nyírfa
@Horizont: Szó szerint. Nem játék ez a koronavírus, komolyan kell venni. Eddig is értékeltem Karácsony Gergely hozzáállását, de ilyenkor hálát is érzek és a bizonyosságát, hogy milyen jól választottunk.
Nyírfa
Az a félelmetes, hogy a vírus felzabálja az életenergiát.
csak úgy....
@Horizont: és a szövödményeivel sincs tisztában senki,még a pálinkás pali sem ,pedig az mindent tud.
Nyírfa
@Horizont: @csak úgy...: Azt olvastam, hogy okozhat maradandó károsodásokat a felgyógyultaknál. Tehát, a teljes felépülés egyelőre nem bizonyított, illetve kétséges. Másokon meg átfut, meg sem érzik, de biztos, hogy nem hagy nyomot?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.