Bill Gates lesújtó véleménye arról, hogy még mind a mai napig vannak emberek, akik használják a fejüket és nem dőlnek be a propagandának. Videó megtekintése >>> https://www.youtube.com/watch?v=l4ToiKP6DNQ

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Még mindig jobb szabadon meghalni, mint diktatúrában vegetálni. Ennyit már megtanulhattak volna az emberek. a történelem során. Az 1956-os forradalmároktól kezdve a török várvédőkig forognak a sírjaikban a sok gyáva magyar láttán, ezért kár volt meghalniuk, mert nem érdemlik meg a szabadságot, amit sokuk a saját vére árán harcolt ki. A spanyolnáthában milliók - cirka 50 millióan - haltak meg, de simán túlélte az emberiség. Akkoriban egyik kormány sem döntötte be a világjárványra hivatkozva az egész gazdaságot aminek következtében még több lett volna a halottak száma és a még több, még hoszabban tartó szenvedés lett volna a végeredmény. Most meg károg a sok már elkényelmesedett, gyáva ember holott egyrészt ez a vírus nem mindenkit dönt le a lábáról, nem mindenki hal bele sőt a többség simán legyőzi, mert eleve jó az immunrendszere. Nehogy már mondjuk pár millió zömmel többszörösen beteg, idős ember miatt kelljen szenvednie egészséges emberek milliárdjainak beleértve a többszöröen beteg idős emberek gyerekeit, unokáit is. Miért kellene az unokáiknak szenvednie, meghalnia idő előtt?? Ébredjetek már fel!!! A kormányok átverik az embereket!!!
advocat
@peterkelemen: És a kétévesek? Mert gyerek s halt meg. És manapság egy kicsit gyorsabban terjednek a hírek, és sokan járják a világot. Egy nap alatt körbe lehet utazni a Földet, és nem 10-15 kilométert, mint néhány évszázada. És talán jobb védekezni, és nem 50 millió halálát megvárni. De a Föld forog tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.