"Az omszki kórházban is elvégezték azokat a teszteket Alekszej Navalnijon, mint Berlinben, vizsgálták a kolinészteráz-gátlók jelenlétét a mérgezés gyanújával odaszállított orosz ellenzéki politikus szervezetében, de az eredmények negatívak lettek" - jelentette ki orosz hírügynökségeknek Alekszandr Szabajev, aki egyben Omszk megye és a szibériai szövetségi körzet főtoxikológusa is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@colibri: De nem az orvosok mérgezték meg. Ők csak azt mondhatnak amit szabad. Az egy szabad ország.

Csak azt nem értem hogyan tudták elvinni a németek, nem figyelt eléggé a tek.
Oposit
@SystemError: én arra értettem, hogy a mérgezés után mikor észlelhető, kimutatható a méreg, mert vannak olyanok, amik nem egyből, és így eljátszhatták ezt a nem nálunk mérgezték meg színjátékot.
advocat
És ha elárulnák, hogy miért "kényszerleszállt" a repülő? Szerintem a család nem tiltakozna,. ha nyilvánosságra hoznák a - valós - diagnózist. Vagy a repülőn evett szusi? Jó lenne, ha eldöntenék.
simmering73
Alekszandr Szabajev főtoxikológus, ez olyan lehet mint nálunk a Kásler főpolihisztor professzor.
advocat
@simmering73: @simmering73: Van benne valami.
Peller Anikó
@advocat: 14:52, igazad van, ha a repü lőtér váróban teát ivott szarinnal akkor már nem tudott volna felszállni a gépre. Persze ez a fajta foszfátészteres idegméreg igen sokféle van, a harcigáz szomán, tabun keresztül a foszfotion permetezőszerekig. Egyébként szarinnal elég lespriccelni valakit mondjuk egy fecskendővel, észre sem veszed. 10 perc múlva halott vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.