"Az omszki kórházban is elvégezték azokat a teszteket Alekszej Navalnijon, mint Berlinben, vizsgálták a kolinészteráz-gátlók jelenlétét a mérgezés gyanújával odaszállított orosz ellenzéki politikus szervezetében, de az eredmények negatívak lettek" - jelentette ki orosz hírügynökségeknek Alekszandr Szabajev, aki egyben Omszk megye és a szibériai szövetségi körzet főtoxikológusa is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Putyin, ha nem kussoltatja az orvosokat, akkor még mondhatták volna, hogy nem ők mérgezték(persze tudjuk). Így viszont...:) Szóval mit vártok Orbántól, aki ilyen gyilkos geciket ápol le, ha csak teheti...:) Haltak már ebben az országban meg olyanok, akik betettek volna Orbánnak..

Így utólag szeintetek lett volna Lölőnek TAO pénze, ha nem őt választják. Egyáltalán lett volna Mészáros terv, ha a felcsúti juhász nyer... Ha a rendőrautóban öngyilkos lett útlevél/kurva és drog díler kipakol mindenkiről, akkor mi lett volna ismerve a fidesz jachtos, kokós életvitelét... Pintér Sanya átvehette volna a kínai piacot, ha nem hal meg előtte egy héttel az előző vezető. A Nancy nevű prosti, akit Rogánhoz kötnek élne még vajon egy nem Putyini Magyarországon? Vegyétek észre, hogy itt nem csak gazdasági bűncselekmények vannak, hiszen ez kéz a kézben jár. Senki nem azért let meg valakit, mert ez a mániája, hanem kényszerből, hogy ne bukjon, ahogy Putyin is...
Peller Anikó
Ezek a fránya németek. Direkt megmérgezni vitték magukkal Davajnijt. Épp volt a zsebükben náluk egy kis szar. In.
Eriksson
@Peller Anikó: A másik zsebükben meg volt egy kis at. ropin.
Oposit
Arról mit tudni, hogy mennyi idő múlva mutatható ki ez az anyag?

Meg, hogyan nyilatkozott ez az orvos? Mögötte két kalasnyikovos orosszal monda ezeket el?
Peller Anikó
@Oposit: Szerintem ehhez nincs várakozási idő. Mire lerobban az áldozat az 5-10 perc. Ha például szarint kapott esetleg a teájába akkor azonnal. De a tünetek tipikusak, valószínűleg alábecsülték az adagot ha még él. Egy ilyen idegméreg bénulást okoz, a vázizmok megfeszülnek, görcsbe húzódnak. Mivel a hátizmok erősebbek ezért eltörik a derekad.

Szóval ezt mögitta. Mögötte.
csak úgy....
egy "rendes" orosz orvos csak azt nyilatkozhat amit egy "rendes" magyar orvos!-ha nem nem akar lapátra kerülni!
SystemError
@Oposit: Májfunkciós és vízelet vizsgálat valószínűleg sokáig megmutatja, ha nem is a konkrét méreganyagot, de utohatásait biztos, amiről vissza lehet következtetni, hogy mi történhetett. Alapvetően néhány napos mérget szerintem ki lehet mutatni amúgy is..
colibri
Oroszországban nincs orvosi eskü? Többen is voltak az elkövetők, akik figyelték, aki megparancsolta és akik konkrétan megmérgezték. Dokik! Lehet most hazudozni, tagadni, de amit ennyien tudnak, az már nem marad titok!
Peller Anikó
@colibri: De nem az orvosok mérgezték meg. Ők csak azt mondhatnak amit szabad. Az egy szabad ország.

Csak azt nem értem hogyan tudták elvinni a németek, nem figyelt eléggé a tek.
Oposit
@SystemError: én arra értettem, hogy a mérgezés után mikor észlelhető, kimutatható a méreg, mert vannak olyanok, amik nem egyből, és így eljátszhatták ezt a nem nálunk mérgezték meg színjátékot.
advocat
És ha elárulnák, hogy miért "kényszerleszállt" a repülő? Szerintem a család nem tiltakozna,. ha nyilvánosságra hoznák a - valós - diagnózist. Vagy a repülőn evett szusi? Jó lenne, ha eldöntenék.
simmering73
Alekszandr Szabajev főtoxikológus, ez olyan lehet mint nálunk a Kásler főpolihisztor professzor.
advocat
@simmering73: @simmering73: Van benne valami.
Peller Anikó
@advocat: 14:52, igazad van, ha a repü lőtér váróban teát ivott szarinnal akkor már nem tudott volna felszállni a gépre. Persze ez a fajta foszfátészteres idegméreg igen sokféle van, a harcigáz szomán, tabun keresztül a foszfotion permetezőszerekig. Egyébként szarinnal elég lespriccelni valakit mondjuk egy fecskendővel, észre sem veszed. 10 perc múlva halott vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.