Putyin egyik leghangosabb bírálójának ez volt az első jelentkezése mérgezése óta. Navalnijt augusztus 20-án mérgezték meg egy Tomszkból Moszkvába tartó repülőjáraton. Előbb Oroszországban kezelték, majd a család kérésére Németországba szállíthatták. Navalnijt korábban mesterséges kómában tartották, nemrég kezdték meg fokozatos leszoktatását a gépi lélegeztetésről. Az egészségi állapota javult, megszólításra reagál, de továbbra sem lehet kizárni, hogy súlyos mérgezése tartós hatásokkal jár. Hétfői hír: Svédországban és Franciaországban végzett vizsgálatok is a novicsok harci idegmérget mutatták ki Alekszej Navalnij mintáiban. Az újabb vizsgálatokkal már három, egymástól független laboratóriumban is kimutatta a mérget az orosz ellenzékinél.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Gyilkos Putyin nem sok jóra számíthat innentől az orosz néptől
Peller Anikó
@SystemError: Affenét, a kis nyavajgó elrontota a hasát és mert nem evet az evetke leeset a vércukra, nagy hűha a semiért.

(Bocs drága Navalnij, igyekeztem hülyébb lenni mint egy döglött hal, de nem nagyon sikerült)
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
SystemError
@Peller Anikó: Nyilván házon belűl ez lesz..sőt a németek mérgezték meg, de azért az oroszoknál is van internet és Putyin már nem a legjobban áll otthon.. A németek pedig most bevállalták, hogy ütik ezzel s dobot. Az még nem látszik tisztán, hogy miért, de ütik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok