Veszélyesek lehetnek a szövődmények.

Félnek az orvosok a "tartós Covidtól" – sokkal tovább veszélyes lehet a betegség a fertőzöttekre, mint hittük

Joggal érezheti magát szerencsésnek, aki a megfertőződés után különösebb viszontagságok nélkül kigyógyul a koronavírusból. A felgyógyulást mutató negatív vírusteszt azonban sajnos nem jelenti azt, hogy minden veszély elmúlt.

A koronavírus utóhatásairól a brit Nemzeti Egészségügyi Kutatóintézet (NIHR) tett közzé igen riasztó megállapításokat a legfrissebb kutatásaik alapján. Eszerint sokan hiába gyógyulnak ki magából a fertőzésből, súlyos és hosszan tartó egészségügyi problémákkal kell még szembenézniük.

Forrás: Blikk

Kép: Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
NA NEEEEEEEE... ahogy nézem választásokig el fognak lovagolni a covidon...
cikicakk55
@Pálinkás Pál: Figyeld meg,hogy az lesz belőle,mint tavasszal. Orbén megmondta,hogy Május 3-án vége a járványnak,így negyedikén már érettségizhettek is a gyerekek. Persze az is egy indok volt,hogy Mészárosé a Balaton 3/4 része, a többi meg a Vejkóé, és a többi talpnyalóé. Kellett a nyári szabadságolás,mert külföldről nem jöttek a turisták és Lölőnek veszteséges lett volna a szálloda ipar. A vezérmaffiózók azért mentek kifelé az Adriára,csak ,hogy a vírus elkerülése végett rapülővel mentek. Ősszel vége lett a turista szezonnak( igaz,elég soványka volt a bevétel,mert főleg Magyarok mentek a Balcsira,mi meg nem vagyunk annyira borralvalós nemzet. ( épp elég a dokiknak tejelni,ha betegek vagyunk. Természetesen tisztelet a kivételnek. Én is ismerek két orvost,amelyik nem fogad el hála pénzt Nem a korboncnokra gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.