Trump a Twitteren posztolgatott még hajnali 3-kor is, és ott vezette le feszültségét.

Donaldnak foglalkoznia kellene a dühkezelési problémáival

– jegyezte meg Greta Thunberg a Twitteren, miután az amerikai elnök a közösségi oldalon folyamatosan arról posztolt, hogy le kellene állítani a szavazatszámlálást – írta meg a 24.hu.

A klímaaktivista javaslatokkal is előállt, szerinte az amerikai elnöknek el kellene mennie megnéznie egy filmet egy barátjával, hogy lehiggadjon.

Nyugalom, Donald, nyugalom

– írta Greta Thunberg.

Trump korábban helyi idő szerint nagyjából hajnali fél 3-kor újabb három Twitter-üzenettel jelentkezett a Fehér Házból. A három üzenet közül egyet már meg is jelölt azóta a Twitter, mivel hamis információt tartalmazott választási csalást emlegetve.

Az első üzenetben azt hangsúlyozta Trump, hogy

a demokraták igyekeznek fölénybe kerülni a szenátusban, így még fontosabb, hogy ő nyerje meg az elnökválasztást a republikánus szavazatok miatt.

A másodikban

nyíltan választási csalásról írt törvénytelen szavazatokat emlegetve, hozzátéve, hogy majd a Legfelsőbb Bíróságnak kell igazságot tennie.

A harmadik üzenetben

a Twittert kritizálta az elnök, alighanem a szép számban megjelölt üzenete miatt, amiben vitatható állítást találtak a Twitter moderátorai.

Trump korábbi twitteres kirohanásaiban egyébként már többször jelezte, hogy szerinte le kellene állítani a szavazatszámlálást, és hogy nem fogják megszámolni a szavazás napja után beérkezett levélszavazatokat.

Közben Chris Christie, Trump főtanácsadója után több prominens republikánus képviselő is bírálta Donald Trump amerikai elnököt, aki szerintük lejáratja az amerikai választási rendszert – teszi hozzá a Telex.

Forrás: 24.hu, telex.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
trump már lejáratta önmagát, a republikánusokat, a választási rendszert, ideje elpucolnia!!!
cikicakk55
Ugyan olyan mint Orbán. Egyik sem tud veszíteni. Amennyiben Ő állna nyerésre,esze ágában sem lenne a szavazatok újra számlálása,vagy leállítása. Orbán ment és megy utána,mint a birka,mert azt hitte,Tramplinál nincs rafináltabb politikus,de úgy látszik,ott még létezik a demokrácia és bizony hiába ágál és ordibál,a tények,tények maradnak. Buktál trampli és bukik a seggedbe ragadt O1G is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.