Amint azt mostanra bizonyára mindenki, még a remete magányban élő észak-grönlandi eszkimó is tudja, Joe Biden megnyerte a közel egy hete tartott amerikai elnökválasztást. Furcsa körülmények között, jogi szempontból már most vitatott módon (Donald Trump kampánystábja ma tucatjával nyújtja be a bíróságokon a kereseteket, mert valahogy nem tartják igazságosnak, hogy tízezerszám szavaztak elhunyt amerikaiak – éppen a demokrata jelöltre), de nyert. Sokan sokféleképpen értelmezik ezt az eredményt, se vége se hossza a kommentárok és kommentek áradatának, amelyből igyekszünk mi is derekasan kivenni a részünket. Vannak, akik megpróbálják elhitetni, hogy most aztán nagyon jó lesz a világnak, megmenekül minden nádiposzáta és nem olvad egy miliméter jég sem az imént megidézett derék inuit lába alatt, lesz majd jogegyenlőség és demokrácia, visszaszerzett tekintély (elveszett?) és úri modor a politikában (még egyszer: elhunyt szavazók tízezerei, ugye…) és úgy egyáltalán;

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Na és akkor mi van, ha összadott két homoszexuális férfit?
Lassan már nincs tv film, amiben ne lenne homoszexualitás, vagy leszbikusság.
creativehun
"És az megvan, amikor Biden összeadott két homoszexuális férfit?!" Ha idehaza Orbánnak csak ennyi lenne a vétke..boldog ember lennék! Őszintén szólva pont,hogy leszarom kiket,mikor és miért adott össze. Ez nem releváns szempont egy elnöknél..de amúgy senki másnál sem! Nem ettől lesz jó..vagy épp nem jó elnök! A több tíz ezer halott szavazóról persze furcsa módon az amerikai médiában sem írnak...így az információ nem tudom honnan származik.?!
RonaGyuri
és az megvan, mikor 2002-ben Orbán elvesztette a saját maga által felügyelt választást ezért pribékjeivel megpróbálták szétveretni a várost: =))
Gazella
Ja beindult a sárgarépa hajú fasznál a hosztikriszti!! Tiszta hazugsággyár van mondenhol!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.