Csak együtt fogjuk megszavazni az uniós költségvetést, a helyreállítási alapot és a jogállamisági rendeletet, és meg fogjuk győzni a magyar kormányt arról, hogy az elfogadott jogállamisági rendeletben lefektetett rendszer nemcsak tiszteletben tartja az Európai Tanács júliusi megállapodását, hanem pártatlan mechanizmus is – mondta a Telexnek az Európai Néppárt (EPP) uniós frakciójának kommunikációs igazgatója. Pedro Lopez de Pablo szerint az EPP nem mond le a jogállamisági mechanizmusról, a Fidesz tagságának kérdése pedig nagyon is napirenden van a pártcsaládon belül.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Geci Európai Néppárt !!!

Orbán, a német hadiipar legnagyobb vásárlójaként bevásárolta magát a Néppártba - ezek sem jobbak a deákné vásznánál.
Ugyanolyan szarfaszú büdös köcsögök ezek is, mint az összes többi.

Most már azt kívánom, hogy baszódjon szét az Európai Néppárt, baszódjon szét az egész Európai Unió, baszódjon szét az egész világ - aztán menjen minden és mindenki a levesbe!
Majd akkor - amikor már késő lesz - rájön a paraszt, hogy mit vesztett.
Nessy
Naiv lelkek! A tigrist hamarabb meg lehet győzni, hogy milyen egészséges a vega étrend!
namihami
Na pajtás, bizonyítsál! Mert a Néppárt (amit oly nagyra tartasz) eddig pontosan az ellenkezőjét igazolta. Valamit valamiért, de mindig benyalt az Orbánnak, nehogy kilépjen és elvigye azt a szavazatszámot, amivel a Néppárt Európában a legnagyobb lehet. Ami persze a legnagyobb pénzeket jelenti a számukra.
""Hic Rhodus, hic salta!""-- ahogy a régi mondás tartja. Most talán valamit visszahozhat a renoméjából, ha nem enged az Orbánnak. Mert (legalábbis az én szememben) a Néppárt még a gittegyleti szint alá is süllyedt az eddigi tevékenysége során és okán.
silber13
@legott: És majd rájössz akkor te is, hogy mit vesztettél

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.