A rendőrség kopogtatás nélkül törte rájuk az ajtót.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Ha nem voltál meghívva, akkor mi a túróért pofátlankodtál oda Józsika?:-))))))))))
Jozefina
Valószínűleg nem ez volt az első ilyen pari, amin résztvett, csak eddig megúszta. De addig jár a korsó am kútra mív végül el nem török, mondja a közmondás!!! Most törik és repedezik a fidesz nagy keresztény nimbusza!!! A kdnp, vajon miért kussol??? Talán ők is...!!!
legott
Addig jár a korsó a kútra, amíg köcsög nem lesz belőle

Szájer József férfi. Vagy nem.
verőce21
Bár Szájer fölajánlotta, a rendőrök mégsem végeztek drogtesztet... biztosra mentek...a belga ügyészség közleményében szerepel, hogy a hátizsákjában drogot találtak, Szájer viszont azt állította, az nem az övé volt.
Majd kiderül, a vádiratban benne lesz-e?
Mary
Kizártnak tartom, hogy a fidesz eddig nem tudott a dolgairól, ahogy tudott Borkairól és Kaletáról is.A konzervatív kereszténység fogalmába ezek beleférnek szerintük
Hol vagytok fidesz vinnyogók most?
csak úgy....
@verőce21: szájer a csatornán a magyar vándort gyakorolta éppen,mikor lecsaptak rá a csöndörök ! a szájer buzi clubba jár állítani ?
te és a szájer szakállas vicc
verőce21
@csak úgy...: az ifjú Karinthy a szeren lógott, Hadházy a korláton, Szájer pedig az ereszen…  "k…a erős képek"– És – mi tagadás – vicces is.

Kár, hogy a rajtaütést végző titkosszolgálat, belga rendőrség nem készített róla felvételt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.