A lengyel sajtó szerint a költségvetési alapok elfogadásával csak az EU és a magyar miniszterelnök nyert, a lengyel kormányfő veszített. Az előbbi elindíthatja a pénzosztást, az utóbbi időt nyert a 2002-es választásokig, az utóbbira viszont rossz fényt vet, a mintegy a jogállamiság ellen harcolt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
A rokonait nem válogathatja meg senki, a BARÁTJÁT VISZONT MEGVÁLASZTHATJA...
Hát most így jártak a lengyelek...Kettejük párosában az egérke csőbe húzta az elefántot, mert ez utóbbi hajlandó volt vele "dübörögni"...
Peller Anikó
"Az utóbbi időt nyert a 2002-es választásokig", de ez az időpont egyre távolabb van.
kokopelli
Naívak voltak a "polákok"!Egy olyan törzs leszármazottjával akartak szövetkezni "aki utánad megy be a szűk
forgóajtón,de előtted jön ki !" ( egy idézet mástól) Talán az jobb,hogy eladott neked egy fejőgépet,és előlegnek
elvitte az egyszem tehénkédet!?
legott
Még nem nyíltan kimondva, de épp csak ki nem mondva a "mi, magyarok" mintájára elkezdett "mi, európaiak"-ozni.

"A miniszterelnök szerint „a világ legkorruptabb emberének és hálózatának” jó oka van a csalódottságra, mert Európa nem hódolt be.
...
Úgy értékelt: az EU megőrizte egységét és győzött, Soros György pedig vesztett, és itt lenne az ideje, hogy az európaiak végre hazaküldjék Amerikába.
...
Ideje lenne pontot tenni Soros György európai ámokfutásának végére"

Ja, de mégis eljutott oda, hogy nyíltan kimondja: „Nincs magyarázat arra, hogy mi, európaiak miért tűrjük, hogy egy amerikai spekuláns amerikai pénzzel uniós befolyásolási rendszert építsen és vásároljon”

Ahogy Orbán egyenlőség jelet tett maga közé és a magyarok közé, úgy most egyenlőség jelet tett maga közé és az európaiak közé. Vagyis Sorosnak (és Európának) nem vele, a korrupt-autoriter-fasiszta-maffia kormányával van baja, hanem Orbánon keresztül Soros egész európát támadja, így Európának tulajdonképpen Sorossal van baja...
Aszt a qrva !!!

Szédületes, hogy mit nűvel ez az ember, és hogyan vágja át, palizza be az embereket.
Eddig egy országot, de most már egész Európa átvágására készül a populista, néphülyítő dumájával, miközben csal, lop, hazudik, zsarol, emberek millióinak építi le a morális szintjét lezüllesztve erkölcsileg; emberek százezreinek okoz szenvedést, fájdalmat; emberek tízezreinek halála szárad a lelkén; ellopva, tönkretéve még a jövőt is, és mindezt úgy, hogy nem tud kormányozni egy országot, mert Orbán nem politikus csak egy hatalomtechnikus.
És egy ilyen ember akarja most már egész Európának megmondani, hogy mi a jó (ki a jó) és mi a rossz (ki a rossz). - ezért kellett volna megállítani !!!
Sajnos az emberek kezdenek egyre hüly... megvezethetők, becsaphatók lenni.

Tökéletes ez a definíció: "a populizmus a demokráciához igazított fasizmus" - és tényleg !!!

Merkel történelmi bűnt követet el, mert ezzel a kiegyezéssel (tulajdonképpen egy ember) két ország...
legott
...megszívatott 25-öt !!!
Merkel ezzel olajat öntött a populisták tűzére!
Most fel fognak bátorodni és ezerrel elkezdenek nyomulni, és elkezdenek terjedni, mint egy kórság... mint a koronavírus.

Nem véletlenül idéztem be valahová azt az idézetet, ami úgy záródik, hogy "Amikorra engem vittek el, nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna.", amivel arra próbáltam utalni, hogy ha nem állítják meg időben Orbánt, szó szerint az egész EU rámehet a jelenlegi szűklátókörűség, és a pillanatnyi anyagi és hatalmi érdekek miatt.
Sajnos igaza van Róna Péternek: "Az unió Orbán Viktor tevékenysége nyomán értékközösségből érdekközösségé vált; tehát Orbánnak sikerült teljesen újradefiniálnia az Európai Unió lényegét."

Európa épp a szemünk láttára veszti el a lelkét, a lelkületiségét - ha hagyja magát.

Uff!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.