Be fognak avatkozni az amerikaiak a 2021-ben esedékes orosz parlamenti választásokba, ahogy mindig is szoktak, de Oroszország felkészül erre – jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a csütörtökön tartott éves sajtótájékoztatóján.

Putyin szerint az amerikaiak be fognak avatkozni az orosz választásokba
Fotó: Pixabay

"Csak akkor tudunk ennek ellenállni, ha az oroszok többsége megérti, hogy ez beavatkozás, és hogy ellen kell állnunk"

- mondta Putyin, hozzátéve, hogy Oroszország kész a példátlanul nyitott együttműködésre a megfigyelőkkel.

Putyin provokációnak nevezte Szergej Snurov, a Leningrad együttes volt frontemberének kérdését, hogy az orosz hackerek miért nem segítették győzelemre idén is Donald Trumpot az amerikai elnökválasztáson.

Megismételte, hogy Moszkva nem avatkozott be az amerikai választásokba. Arra a kérdésre, hogy menedéket ad-e Trumpnak, mint Edward Snowden informatikusnak, kijelentette, hogy erre a hivatalban lévő elnöknek nincs szüksége, mert jó eredményt ért el a választáson.

(MTI)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az amerikaiak be fognak avatkozni. Ezt onnan lehet tudni, hogy Putyin mondta. Az oroszok nem fognak beavatkozni. Ezt onnan lehet tudni, hogy Putyin mondta. Hát nem csodás? Bár, ha belegondolok, akár boldog karácsonyt és vidám bejglisütést is kívánhatott volna. Még szerencse, hogy az ottani vallási hagyományok erre nem adnak lehetőséget, így megmarad ez is hungarikumnak, mint az erős Pista.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.