A manhattani kerületi ügyészség beidézte a New York-i adóhatóságot Trump cégének vizsgálata során, ami arra utal, hogy az ügyészség komolyan vizsgálja a cég adóbevallásait írja a 444.

Az adóhatóság a Reutersnek megerősítette az idézést.

Az ügyészség már régóta vizsgálja Trumpék családi cégét, a Trump Organizationt adócsalás, biztosítási csalás és egyéb gazdasági bűncselekmények gyanújával.

A New York Times tavaly év végi cikke szerint a manhattani ügyészség már korábban a Trumpnak hitelt adó Deutsche Bank és a cégeit biztosító Aon több alkalmazottját is kihallgatta.

Ki fog derülni, hogy tényleg adócsaló-e Donald Trump. Beidézték az adóhatóságot
Kép:Pixabay

A lap szeptemberben hozott le egy nagy tényfeltáró anyagot arról, hogy Trump milyen trükkökkelkerülte el évtizedekig az adófizetést.

Az adóhatóság beidézése segítheti a nyomozókat abban, hogy megállapítsák, Trump cége más értéket jelölt-e meg az ingatlanokra, amikor hitelt vett fel rájuk, mint amikor adót kellett utánuk fizetni. A dokumentumokból a Trump Organization bevételeinek és kiadásainak kimutatásaira is fény derül, így e téren is könnyű lesz megállapítani, hogy történt-e adócsalás.

Forrás:444
Címlapkép:Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
A legközelebbi napfogyatkozást nem hazudjátok rá, efftársak!?
Nyírfa
Hát, csak vizsgálódjanak, ha eddig nem derült ki, amit a fél világ tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.