A királyi családtól kért, de nem kapott támogatást, mondta egy interjúban.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Persze hogy nem kap támogatást...a királyi családot kiveri a víz ettől a nőtöl...
Öngyilkosságon gondolkodott? Az IQ-ját jellemzi, hogy ezt elmondta a nyílvánosság előtt...
Katalina62
Kicsit sok, a panaszáradat, és ettől kezd hiteltelen lenni! A palota sem piskóta, de a hercegné sem az a ártatlan áldozat! Persze mindenki hibás csak, ő nem
Katalina62
Ha hírnév, a luxus, ami Harryval jár az
kell! Sussex hercege, és hercegnéje, de meddig lehet ebből megélni? Minden csoda három napig tart! Óvatosabban kéne húzódni az oroszlán bajszát!
jesz
@Katalina62: azt hiszem őt Kanadából hozta a herceg...ez az egész egy csoda neki, a színészethez képest...
Katalina62
@jesz: bárki bármit mond, Sussex hercegnejének, és az angol királyicsalád tagjának lenni felelősség, komoly munka, nemcsak pompa, gazdagság, csillogás! Meghan szerintem, csak a fény, a gazdagság, a hírnév kellett a felelősség nem! Sokan hasonlítják Dianához, de ő csak modernizálni akarta a monarhiát nem tönkre tenni! És boldog is lett volna, ha szereti a férje! Meghannek bizonyára vannak jogos sérelmei is, de ő is hibás lehet! Sokat tehetett, és tesz is azért, hogy a helyzet elmérgesedjen, szerintem! Harry meg vakon követi! És Meghan ezt is akarja szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.