A volt szocialista miniszterelnök azt mondta, hogy a DK hibázott, amikor a keleti oltások elutasítására biztatott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Gyurka80: ki gondóta vóna,hogy te,- most az egyszer igazat adsz "megyónak" !? :)
ecsém,te kimeríted a szánalmasság fogalmát ...
más!-csak egy rövid kérdés,ha megengeded! nektek nem szabad vagy nem tudjátok használni az eszetek!?
csak úgy....
@Gyurka80: & @Shikari: müvek ! :) csak a hüle nem látja,hogy" ti "1 és ugyan az a tudathasadt..
folt
Két szóval: Nem kell!

@csak úgy...: NKF lebuktatta az egész bagázst, amikor ölre ment Szeparepa2-vel.
Kihívta a hóra a HAVASOKBA !!!
igen, ez azt jelenti, hogy romániból nyomulnak ezek.
csak úgy....
@folt: nem tanultak csau bácsi esetéböl,az akkori kárpátog géniuszából?
Gyurka80
@csak úgy...: Ti nem használjátok az eszeteket, mert agymosottak vagytok!
csak úgy....
@Gyurka80: ugyan már ki mosta vóna ki nekünk az eszünk? sorosnak nem fussa annyi mosószappanra mint amit a fideszes agymosottak kigondoltak !:) lehet ledöbbensz de nekem sem kedvencem az öreg "szemkilövetös" ferkótok szintén,de a kedvenc harcos döbrögitek viszi nálam a pálmát az útálék politikusok között! elöbb-utóbb ti is kiszerettek belöle,persze úgy jártok majd vele mint a balfax férj..,ház ,autó,gyerek a zasszonyé, tiétek meg a törlesztés ..
Gyurka80
@csak úgy...: Pedig ez a választék ferkó vagy Orbán! A többi csak duma!
csak úgy....
@Gyurka80: csak a te röghöz kötött buta agyadban,kedves tibim!
folt
@Gyurka80: Te magyar vagy, vagy székely? Nem mindegy. Tudod, a katalánok sem spanyolok.
A probléma akkor látszódna igazán, ha a székelyek Magyarország területén élnének.
folt
Bocsi, hogy a végletekig leegyszerűsítem a dolgokat, de úgy vélem, ha az emberek a maga egyszerűségében nem látják a dolgokat, akkor túlbonyolítva (árnyalva, mélységbe lemenve) még annyira sem fogják látni.
csak úgy....
@Gyurka80: tudod te egyáltalán,hogy mi szükségeltetik egy jó miniszterelnöknek!?
na nem az,hogy a kisz böl szalajsztották öket és a mindent eltipró hobbi ,- a foci ,az egyenesen káros a magyarságnak ! a térdre csuhások után a templom építési és tatarozási akció,meg egyszerüen nevetséges!
csak úgy....
@folt: ha székely lenne akkor,legalább csavaros lenne az esze..,persze csak ábelból bírok kiindulni... a rengeteg székelyböl.
csak úgy....
@Gyurka80: ami még nagyon fontos lenne,hogy ne a múlt politikusai hibáit keresgéld és elemezd,mert közben elsiklasz a jelened politikusain ,föleg a 2/3 osak veszélyesek,akik gyakorlatilag azt csinálnak veled,veletek,amit éppen akarnak! na jojszakát te falra hányt borsó..
karma1
Ez a szerencsetlen Megyo nagyon ki van akadva Fletora, hiszen Megyo alkalmatlansaga miatt Fletonak kellett atvennie a kormanyzast - ez bizony eleg megalazo! De hogy egy ilyen leszerepelt, beszelni nem tudo, sekelyes kis politikus akarjon most virussal kapcsolatban okoskodni?
Hat ez mar nagyon szanalmas!
csak úgy....
@karma1: te még szoktál a volt komcsikon csodálkozni?" hány éves vagy királyfi?" :) -kérdezte a vasórrú bába a mesebéli herceget a mesebeli dugás után..
karma1
@csak úgy...: Igazad van, nem kene,... Ott kene kezelni ot is, ahol a tobbi politikai hordalekot...
Aki meg azt se tudta kimondani, hogy "utelagazas" !
Yoda69
D209-es elvtars ritkan szolal meg, de akkor jo nagy baromsagokat mond. Azt mar tudjuk, hogy beallt O1G elvtars moge szekertolonak, de azt a tenyt nem kellene figyelmen kivul hagynia az ellenzek es a DK sohase mondott olyat hogy NE oltakozzunk kinai vagy orosz vakcinaval. Ok arra buzditottak az embereket hogy lehetoseg szerint olyan vakcinat hasznaljanak amit az EU szakemberei bevizsgaltak, es rendelkezik az engedelyekkel. Ennyi. Nem kell tul misztifikalni.
Az hogy most naponta 300-an halnak meg nem a keves oltas miatt van, hanem amiatt, hogy orbanek szadadjara engedtek a 3.hullamot. Es amikor az felfutoban volt, mar a nyitasrol konzultaltak, holott teljes zarlat kellett volna attol a pillanattol kezdve, ahogy a brit varians felbukkant.
Most ismet hibaznak, hogy a tanarokat visszakuldik az iskolakba, holott meg nincs kialakult vedettseguk.
Gyurka80
@Yoda69: Hogy tudsz ilyen h@lyeséget írni?:"ellenzek es a DK sohase mondott olyat hogy NE oltakozzunk kinai vagy orosz vakcinaval"
Gyurka80
@csak úgy...: A 2/3-ad NEM veszélyes, ha az nincs akkor csak vitatkozás van nem kormányzás.Lásd a szadesz zsarolta a maszopot.
karma1
@Yoda69: Na, az oszodi beszedbe pont az ilyenek miatt kerult bele a figyelmezteto mondat - medgyesi meg a szili, de a Molnarert se tennem tuzbe a kezem!
Ezek kepesek koponyeget forgatni, hulyesegeket beszelni - annakidejen legalabb valahol vicces volt, mert a Kuncze rendberakta az utanozhatatlan isteni humoraval.
Mara csak a teljesen humortalan, szar alakok vannak a fidesz reszerol a :Parlamentben, akiknek a szeme elott allandoan egy penztargep lebeg.
Yoda69
@Gyurka80: Azert mert nem mondott. Ha te maskepp tudod akkor tolj linket ahol ezt mondtak. De ne a pesti sracokrol linkelj mert az all fake news.
Gyurka80
@Yoda69: DK honlapján online petíciót indított lütyőkém (amit eltüntetett), hogy " ne lehessen olyan kínai vakcinával oltani Magyarországon, amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség."
Yoda69
@Gyurka80: "amelyet nem engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség"

Ez a lenyeg ocsisajt. Azzal a kinai vakcinaval semmi baj sincs, amit engedlyezett az E.Gy.

Mellesleg okafogyotta valt megyesi felvetese, mivel a kinaiak beismertek hogy nem tul hatekony a vakcinajuk. Magyarul szar. Fuhreretek 19-re lapot huzott es veszitett. Eddig 22 ezer magyar eletet.
Gyurka80
@folt: Magyarabb vagyok mint te idióta!
Gyurka80
@Szeparepa2: Nem veszed észre, hogy nem foglalkozok veled idióta, nem olvasom amit írsz.Azért lehetsz ilyen, mert anyád a kamionparkolóban szifiliszes lett, így azt sem tudod ki az apád és még fertőzötten is jöttél a világra.Nehéz lehet így élned!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.