Milliárdnyi állatot mészárolunk le évente élelmezési célból. Ennek állatjóléti és éghajlatváltozási következményei jól láthatóak — a globálisan elfogyasztott hús nagy része intenzív tartásban, gyötrelmes körülményekben nevelt állatoktól származik, a hús- és tejfogyasztás pedig az üvegházhatású gázok kibocsátásának 14,5 százalékáért felelős. Két új tanulmány szerint azonban a globális húsipar az állatjóléti aggályok és a klímaváltozás mellett […]

Forrás: prove.hu
Feltöltő: Prove.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.