Az Egyesült Arab Emírségek-beli Burj Khalifa felhőkarcolóját világították meg hétfőn a magyar zászló színeivel, ezzel tisztelegve az 1848-49-es forradalom és szabadságharc előtt. 

A Telex cikke szerint hétfőn este magyar díszkivilágítást kapott az Egyesült Arab Emírségekben, Dubajban található Burj Khalifa felhőkarcoló, erről egy olvasójuk, El-Bahadli Yasser értesítette a lapot egy fotó kíséretében.

Március 15. alkalmából a dubaji Burj Khalifára ma helyi idő szerint este 8 óra 10 perckor egy percre kivetítették a magyar zászlót az abu dhabi-i magyar követség közreműködésével

- írta meg az eseményt a lapnak olvasójuk.

828 méter magas felhőkarcoló is hirdette a magyar szabadságot – videó

Fotó, címlapkép: Twitter/Burj Kalifa/videórészlet

A cikk szerint a világ legmagasabb épületének Twitter-oldalára is felkerült egy videó, a bejegyzésben pedig bőséget és békét kívántak a magyaroknak.

A Burj Khalifa a 828 méteres magasságával a világ legnagyobb épülete, 2010 elején adták át. A világítása már többször vett fel valamilyen emlékezetes alkalom, vagy ünnep kapcsán egyedi színeket és mintákat.

Forrás: Telex

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, majd ti is kaptok a pofatokra, hogy a rebellis magyarokrol beszeltek, azokkal ertetek egyet!
kisvakond
A szokásos libsi hozzáállás ! Nemzetünk ünnepén sem meglenni mocskolódás nélkül. Bár az előttem hozzászólóktól ezt soha nem is vártam el... :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.