Az ökölvívót akár halálbüntetéssel is súlythatják brutális tettéért.

A könnyűsúlyú profi boxoló, Félix Verdejo Sánchez előtt fényes jövő állt. Részt vett a 2012-es olimpián, majd profiként folytatta a karrierjét, és az eddigi 29 mérkőzéséből 27-et megnyert, közülük 17-et kiütéssel – írja a Blikk.hu.

Elrabolta, beinjekciózta, kikötözte egy oszlophoz, majd a vízbe dobta várandós barátnőjét az olimpikon

Félix Verdejo Sánchez – Fotó: Jack Guez / AFP

Miután azonban a barátnője, Keishla Rodríguez váratlanul eltűnt, halálesetet okozó emberrablással és egy meg nem született gyermek megölésével vádolták meg, a hölgy holttestére ugyanis egy lagúnában bukkantak rá szombaton, a nyomok pedig egyértelműen az ökölvívóhoz vezettek – fogalmaz a lap.

A vád szerint a 27 éves férfi elrabolta az áldozatot, ököllel megütötte, beinjekciózta, kikötözte egy oszlophoz, majd a hídról a vízbe dobta. A rémtettet állítólag nem egyedül hajtotta végre, ugyanis segítséget kért egy egyelőre ismeretlen illetőtől, hogy segítsen megszakítani barátnője terhességét, mert nem az övé a gyemek – írja az Origo.

Verdejo vasárnap feladta magát, hétfőn pedig rendőrök kíséretében megjelent a bíróságon. Ha a vádak bebizonyosodnak, akár halálbüntetést is kaphat.

Forrás: Blikk.hu, Origo.hu

Címlapkép:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.