A kommentelők elszabadultak, szétesett az összefogás a közösségi oldalon. Elemi erejű a felháborodás mindenhol. Erre most rá is tett egy adaggal FeGyőr. Az alábbiakat írta (részlet a posztból): Érthetetlen számomra, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom, valamint a Demokratikus Koalíció mellett Karácsony Gergely is Tóth Csabát, nem pedig Hadházy Ákost támogatja a zuglói előválasztáson. Egy olyan embert, aki meg sem szólalt a helyi parkolási maffia kapcsán, hiába volt ezzel hónapokig tele a sajtó. Egy olyan embert, aki egy kiszivárgott hangfelvétel alapján még a fizikai erőszakkal való fenyegetéstől sem riad vissza, ha a saját politikai érdekeiről van szó. Egy olyan embert, aki annak a zuglói MSZP-nek az erős embere, akikről pont Karácsony Gergely mondta ki: a Fidesszel közösen működtették a zuglói parkolási maffiát.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
A patkányok szétfutottak és egymásnak estek!
Ez tiszta haszon a magyaroknak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
A patkányok szétfutottak és egymásnak estek!
Ez tiszta haszon a magyaroknak!
csak úgy....
durbi és a hazudós vadpajtások! :) +@Shikari: a gyogyós
durbincs
@csak húgy...: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ? mennyit vizel be ? kit érdekel ?
durbincs
@Emmersson71: buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ? 50IQ-val ? ki-kit szop le és mikor le térdelve ? kit érdekel ?
durbincs
@creativehun: hallotta ? Klárika állítólag kihasználta a tösti erejét ? és alaposan ellátta a baját a maguk ivós Ferijüknek ? mert
már magát is náspángolja ? 50Iq-s
durbincs
@simmering73:buggyant,hogy maga ott lent a oláh hegy gyomrába ?50IQ-val ki-kit szop le és mikor le térdelve? kit érdekel ?
Bezzeg- Taho ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.