A nyugati sajtó továbbra sem tekinthető az Orbán-kormány barátjának. A magyar miniszterelnök népszavazási kezdeményezésére úgy reagálnak, hogy az európai testületeknek még véletlenül sem kellene engedniük álláspontjukból a pedofiltörvény kapcsán.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Shikarescu: 'Oszt ki a lówellnesst érdekli, hogy te ott bozgorföldön kinek mit engedsz?...
Qqberci
@Shikarescu: 'Oszt ki a lówellnesst érdekli, hogy te ott bozgorföldön kinek mit engedsz?...
Pipás
@Shikari: Foglalkozz te csak a saját hazáddal ROMÁNIÁVAL.
RonaGyuri
Egy kulcsmondat a népszavazásosdi kapcsán

maga az ötlet is felvet egy sor kérdést

Kezdve attól, hogy mitől lett hírtelen kedve népszavazásozni, miközben a kérdések sokkal inkább konzultációsak, azon keresztül, hogy hogyan hagyja jóvá az NVB, egészen addig, hogy mi lehet belőle. Ez utóbbi kapcsán érdekes kérdés az ellenzék szerepe, képes-e meglovagolni a kérdések leegyértelműbb üzenetét: az EU elleni uszítást!
Na de a lényegre az EU vezető politikusai sem hagyták szó nélkül. „Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter felvetette, hogy: „az egész EU-ban népszavazást kellene tartani arról, van-e helye még Orbán Viktornak Európában”. Szerinte a válasz egyértelmű „nem” volna!
Figyelem! Nem Magyarország, még csak nem is a magyar kormány, hanem Orbán Viktor! =))
verőce21
Idegenek vagytok szellemileg, lelkileg, erkölcsileg, egyaránt!
tudode
A fenéket!
.
Ahhoz kétszemélyiségűnek kellene lenni, hogy megfejtés nélkül megértse azt az embert, akit már az ág is húzza.
,
Hallgatva a mai szentenciát, mint szülő is megszólalt, hogy micsoda dolog az, hogy az EU korlátozza a szülői jogát azzal az 57 oldallal, amelyet a már elfogadott gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban ráborította a bilit az EU, miközben a kukkolási botrányról egy szó sem hangzott el, miközben népes családja leképezi az egész tevékenységét, mint pl.
.
------Megszólalt “Orbán Viktor koldus, csöves unokahúga”
24.hu/belfold/2012/12/21/megszolalt-orban-viktor-koldus-csoves-unokahuga/
-----------------------
.
Arról is beszélt, hogy "a magyar ember egy dologra képes figyelni", de őkelme kettő, háromra is. Legalább 15 percig kórholta az EU-t azért mert "támadják" Magyarországot, azt várja a konzulrációtól, hogy megtámasszák a kormányt, annak érdekében, hogy érvelni tudon attól a klubtól, amely/aki visszatartja az újjáépítési lóvét, kiemelve azt, hogy senkinek nem engedi, hogy belszóljon a tagállam felaatkörébe tartozó témákba!
.
Ráférne a kedves vezetőre egy kis elemfeltöltés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.