A tüntetés tervezett időpontja előtt három hónappal lehet személyes vagy online bejelentést tenni a rendőrségen. Mi a felvonulás időpontját ennél jóval korábban jeleztük a közösségi médián, vagyis az ellentüntetők is tisztában voltak a dátummal, és a három hónapos bejelentési határidővel. Online több bejelentést is tettek a felvonulás várható útvonalára, az egész Andrássy út területére. A bejelentéseknek az a célja, hogy megakadályozzák, hogy a belvárosban vonuljunk. Emiatt változott az útvonal – szögezte le Majercsik Johanna, a Budapest Pride sajtószóvivője. Kordon nélkül, szabadon vonul a tömeg, de az érdeklődők biztonságban érezhetik magukat, hiszen rendőri kíséret biztosítja a problémamentes lebonyolítást – inkább az ellentüntetőket zárják kordon mögé, mintsem a felvonulás résztvevőit. A Pride szervezésében több száz – láthatósági mellényt viselő – menetkísérő segíti a rendőrség munkáját. A szervezők szerint az elmúlt évekhez képest még biztonságosabb lesz az idei Pride, ez...

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@tudode: De a piruláit ugye ?a Platon nem Karácsony hátsó futó művébe pakolta be ? Óvatlanúl ? A sokadik résztvevőként ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Emmersson71: Mert maga csak a ló szerszámát kívánta ? Bezzeg - Tahó ?
durbincs
Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: @simmering73: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?
@sgl:@csipetke:@bakcsubakka: @namihami: @terlasz: @csagyi: @Nyírfa: +@istván irén:-t a gyengéd elméjű ?
durbincs
@Aki Én: Mert maga is csak 1 bányás Prides Pippancs 1 homár mi ? mint csak @nezelodo: @Horizont:?+@csak húgy.: ?@Emmersson71: @teuton57: ?++@RonaGyuri: ?@human: @tudode: @Néro: @lampa laz: @kereső: ?@bakcsubakka: @namihami:@terlasz: @csagyi: sgl:@csipetke:@Nyírfa:+@istván irén:-t a gyengéd elméjű ? mert maga @simmering73: ?
mindig 1 Bezzeg -Tahó marad ?
durbincs
@fűre lépni szabad: Ja azzal a mélyen ülő un értelmes Orángután szemekkel ? + Mert már csak a fonnyadt Banána érdekli ?@fűre lépni szabad: mert maguk lent a bányába ? csille töcskőléskor ? darab szénnel mindig ráírjak a kottát ? mi ? 50Iq-s ?
de ponyt mint ez a talpig sutácska @istván irén: ?
durbincs
@csak húgy...: aki @RonaGyuri: Mert 50IQ-s létire ? kisköcsög ? már magát is kirángatták a denevérkaki alól ? seg-lény ?
durbincs
@kissé felnőttem: mert 50IQ-val maga a bányába lent ? csilletöcskölő professzor ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok