Nem hagyta homoszexuális érzékenyítő propaganda nélkül a fővárosiakat Karácsony Gergely. A főpolgármester egy közpénzből fenntartott podcastcsatornát és az Énbudapestem.hu weboldalt is felhasználta az LMBTQ-propaganda terjesztésére és a gyermekvédelmi törvény elleni hangulatkeltésre. A Budapest Brand fővárosi imázscég a balliberális mainstream-világot tökéletesen kiszolgálja, eközben a jelek szerint hanyagul látja el kötelező feladatait. „Legyen vége a propagandának” – szólított fel Karácsony Gergely a Pride-on elmondott szónoklatában. Az ominózus mondat azért is érdekes, mert pont a főpolgármester iránymutatására hozták létre a főváros propagandacégét, a Budapest Brand Kft.-t, amelynek egyik honlapja, az Énbudapestem.hu és a hozzá tartozó Facebook-oldal a múlt hétvégén csak úgy öntötte magából az LMBTQ-tartalmakat.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
koszpeko
444.hu/2021/06/21/ket-ev-hat-honapra-iteltek-simon-robert-gyori-fideszes-kepviselo-egykori-titkarat-aki-pedofil-felveteleket-keszitett

Pedofília miatt 2 év 6 hónap börtönre ítélték Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárát, Sz. Balázst, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon, számolt be a tárgyalásról az ugytudjuk.hu.

Sz. Balázs a győri Fidesz oszlopos tagja volt, akit tavaly nyáron lebuktattak az Aranyparton a sapkájába rejtett kamerával, később pedig pedofil felvételeket találtak nála. Sz. Balázs nemcsak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott.
koszpeko
@durbincs: Pedofília miatt 2 év 6 hónap börtönre ítélték Simon Róbert győri fideszes képviselő egykori titkárát, Sz. Balázst, aki a baseballsapkájába rejtett kamerával filmezett kislányokat a győri Aranypart strandon, számolt be a tárgyalásról az ugytudjuk.hu.

Sz. Balázs a győri Fidesz oszlopos tagja volt, akit tavaly nyáron lebuktattak az Aranyparton a sapkájába rejtett kamerával, később pedig pedofil felvételeket találtak nála. Sz. Balázs nemcsak a fideszes Simon Róbert Balázs parlamenti alkalmazottjaként dolgozott, de a város kulturális bizottságában is helyet kapott.
Néro
Ontotta. Akkor jó. Inkább azt mint a xart a Fitymák.
vacsi
Ez a pénz a fővárosiakat illeti. Ha nekik jó, hogy Karácsony ilyesmire költi, ám legyen...
Emmersson71
@vacsi: A magyarok pénzét az MTVA minden fosra költi - az egy perces agymosástól, a hírhamisító elnök fizetéséig!

index.hu/kultur/media/2016/07/05/a_hirhamisito_papp_daniel_lett_az_mtva_programigazgatoja/
Emmersson71
@durbincs: Bányászbéka segg vagy..te IQ 22-es bérköcsög!
tudode
Köszönik kicsik, és nagyok, sőt azok is akik már megették a kenyerük javát, mindenre kiterjedő továbbképzésben észesülhetnek folyamatoan, kedves vezető elterelő "hadjárata" közepett kit kell elfogadni, kit nem, a fideSS oszLOPOS tagja, az ereszcsatorna virtuóz botrányára asszociálva!
.
Nincs irigylésre méltó helyzetben, kizárólag saját magának köszönhetően, a kedves vezető, mert kezd kicsordulni az éjjeli edénye, az amit álmatlan éjszaKÁIN kifundált, és megvalósított őkelme UJ ÁLLAMÁNAK a kiépítésével:
.
------ Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.
)www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1282s
------------------------
.
Erre csak egy legény volt képes, annak is világégés lett a vége!
Csizmás Kond
Az biztos, hogy nincs annyi buzi mint amekkora hajcihőt varázsolnak köréje, viszont az aki valamilyen haszon reményében, meghunyászkodva csak azért áll az ilyen izléstelen félnormálisok mellé mert gyáva kimondani a saját igazát azt nemhogy megválasztani nem szabad hanem a határozatlansága miatt még döntésközelbe sem szabadna engedni...sajnos a zellenzék ma csak ezzel tud tolatni, de szerintem épp ez fogja megbosszulni magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.