Ferenc sok szempontból az első pápa, akinek a 21. századi média eszközei állnak a rendelkezésére, hogy kapcsolatot építsen a katolikus és nem katolikus tömegekkel. A hétvégén Budapesten miséző egyházfőt azonban nem az eszközök, hanem az ezeken át közvetített üzenetek tették szupersztárrá.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rásegítenek??? Ez inkább színtiszta blaszfémia, sőt lejáratás

hvg.hu: „Hogyan lett ekkora szupersztár Ferenc pápa?”

Hic & nunc magával a legfőbb állítással nem foglalkozom, pedig az is megérne néhány misét, még akkor is, ha valójában csak egy bugyuta utalásocska féle erőlködés Jewison 73-as filmjére. Arról nem is beszélve, hogy a lengyel pápa is igencsak népszerű volt.
Azonban az irkodmánynak van egy meglehetősen idétlen gondolta is: „A hétvégén az Eucharisztikus Kongresszuson is már-már egy Mick Jagger-i szintű rocksztár aurájával fog fellépni misézni, a státuszra pedig rásegítenek az előzenekarok bemelegítő produkciói Ákostól Tóth Gabiig. ” – írja.
Ami lássuk be – még akkor is ha maga tény, hogy ilyen banzájt, falusi látványosságot rittyentenek sem semmi -, hogy ez a „bemelegítő” és főleg a „rásegítenek” elképesztően durva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.