tizenöt éve ezen a napon derült ki ország-világ számára, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és szövetségesei hazudtak "reggel, éjjel meg este", hogy kormányzás helyett félrevezettek mindenkit, hogy a csőd szélére vezették Magyarországot - közölte az igazságügyi miniszter pénteken a Facebook-oldalán. Varga Judit angol nyelven is közölt bejegyzésében azt írta: "az ellenzéki térfelet jelenleg is irányító" Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd kiszivárgása után, lemondás helyett "a rendszerváltoztatást követő legmélyebb jogállamisági és erkölcsi válságba lökte hazánkat: rendőri túlkapások, minden jogi alap nélkül elrendelt előzetes letartóztatások tömkelege, gumilövedékkel megvakított emberek, összevert fiatalok és idősek, azonosítószám nélküli rendőrök, lovasroham békés tüntetők ellen, hónapokig műveleti területté nyilvánított és kordonokkal körülzárt Kossuth tér, véresre vert országgyűlési képviselő". Európa és Brüsszel ekkor mélyen hallgatott - emelte ki, hozzátéve: nem...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ahány ház annyi szokás!
.
Fiúk a bányában
- az Orbán család vállalkozásai -
.
www.es.hu/old/9933/riport.htm
.
"""""Orbán Viktor miniszterelnök családja Fejér megye jelentôs vállalkozói közé tartozik. Az édesapa, Orbán Gyôzô és az öcs, ifjabb Orbán Gyôzô jelenleg három társaság tulajdonosai, amelyek a Vértes hegység környékén négy, a zalai dombságban pedig további egy bányát muködtetnek. Az Orbán család gazdasági tevékenysége része az úgynevezett megfigyelési ügynek is: tudomásunk szerint a Simicska Lajos és Kövér Szilárd nevével fémjelzett Fidesz-közeli cégek (Quality Invest Rt., Centum Kft.) a kilencvenes évek elején fontos szerepet játszottak a miniszterelnök családi vállalkozásainak felfutásában. Az egyik cégben a nyilvános dokumentumok szerint egy évig a felügyelôbizottsági tag volt az a Schlecht Csaba, aki késôbb kulcsszerepet játszott a fideszes vállalkozások "tisztára mosásában" és eltüntetésében (Kaya Ibrahim, Josip Tot), köztartozásaikkal együtt. Utóbbi ügyet jelenleg több hatóság (rendôrség, ügyészség) is vizsgálja. Alábbi riportunkban annak jártunk utána: játszott-e szerepet az Orbán família polgárosodásában az a tény, hogy a család egyik tagja az elmúlt tíz évben a magyar politikai élet egyik meghatározó személyisége lett, és aki tavaly júniustól a Magyar Köztársaság legnagyobb hatalommal járó posztját tölti be, vagy csupán egy szokványos vállalkozói sikertörténetrôl van szó.""""
--------------------------
.
Mindenki máskép csinálja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.