Épp olyan korrupciós ügyben ítélték el, amilyenekkel 17 éven át foglalkozott.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Valójában karalteres a különbség

s nem csak abban, hogy nálunk erre még kormányváltás esetén sem biztos, hogy sort kerítenek

A beszámolók szerint: „A szlovák különleges ügyészség egykori vezetőjét, Dusan Kovácik –ot 14 év börtönre ítélte a bíróság, korrupcióval, hivatali visszaéléssel és egy bűnszövetkezet támogatásával gyanúsították, és minden vádpontban bűnösnek találták.”.
Nos meg kell állapítsam, hogy igaza van a szerkinek, aki „14 évet kapott a «szlovák Polt Péter»” címmel hozta le a hírt. A hasonlóság csak elsőre nagy, valójában Kovacik pitiáner kezdő Polt-hoz képest. S abban sem lehetünk biztosak, hogy nem kiemelt lelépési pénz és kitüntetés várja az új kormánytól (lásd Tarlósch NER-társ).
Azonban a legfontosabb különbség az elnevezésben van: Míg Polt a legfőbb ügyészség vezetője, Kovacik pedig a különleges ügyészségé!!
Igen; míg szlovákoknál az ilyetén működés a különleges kategóriájába tartozok, addig nálunk ez ártunk és qurmányunk legfőbb működése! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.