A Demokratikus Koalícióé lesz a legnagyobb baloldali frakció.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erosen ketlem, hogy DK-s szavazo, aki mindenkeppen baloldali erzelmu - hogy fog beallni egy veresszaju jobboldali moge? Aki meg egy partot se tudott megalapitani, mert ott, ahol ismerik , ott sem tudott osszeszedni annyi hivet maganak?
Es miert ne lenne a DK a legnagyobb baloldali part? A Jobbik is volt ilyen pozicioban - nekik nem jott ossze szemelyi problemak es vona arulasa miatt.
Felkeszul: lmp, ketfarku kutyapart,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Az origó nagyon téved. Meg mindenki más is- aki a momentumot, az lmp-t, a pm-et az mszp-t a baloldalllal azonositja. A három kicsi sohasem volt baloldali. Az mszp- azt nem tudni micsoda, most meg főleg nem.Tehát nem a baloldal választott magának miniszterelnök jelöltet jobbról, hanem a kőkemény jobboldaliak+ az aki még talpon akar maradni- és óhajtja a kényelmes bársonyszéket, hiszen ott jól el lehet lenni.
A mai magyar baloldal egyedüliként Dobrev Klárára szavazott- nem is akármilyen eredménnyel, a sokaság ellen.
fűre lépni szabad
@kereső: tegnap, 08:14

Két észrevételem lenne @sgl-nek írtakhoz: "én nem tudok egyik-óráról a másikra észt, szívet és elvet váltani" - ezt senki nem tette meg, @SGL sem és én sem.
Az ellenzék eddigi produkciója esélyt sem adott eddig a kormányváltásra - vagyis az ellenzéki politikusok eddigi teljesítményét kritizálni teljesen jogos.
Az ellenzék eddigi kommunikációja, szánalmas volt - vagyis jogos a kritika.
Azért, mert @SGL üti-vágja őket, az nem azt jelenti, hogy megtagadta volna magát. Sőt, pont az ellenkezőjét!
A Fidesznél van a sok elvtelen hőbörgő, akik nem kritizálhatják a kedves vezetőt és az eszement intézkedéseit következmények nélkül.
Az építő kritika hasznos, még ha kicsit nyersen is van megfogalmazva.

" És a fideSS mocsok csak azért tud Dobrevre ömleni, mert pl. Te is azt teszed."

Senkinek nem Dobrevvel volt baja (személy szerint neki drukkoltam - és Karácsonnyal volt tele a hócipőm), hanem Gyurcsánnyal. Mert az a - mostanra már ő is alkoholista f@sz, akinek a Fidesz "köszönhette" a kétharmadot, amivel elkezdte lebontani a jogállamot, a demokráciát -, most sem bírt kussolni és a háttérben maradni, csak játszotta az eszét, hogy ő (és nem Dobrev!) milyen népszerű.
Amikor néha bekapcsoltam a tévét, több Gyurcsány kampányt láttam, mint Dobrev kapányt - ???
kereső
@fűre lépni szabad: AZ ORVOSI LEXIKONBÓL - PSZICHIÁTRIA
A Gyurcsány-szindróma a persecutoros paranoia ritka, de súlyos formája. A beteg minden baj okának egy Gurcsány (a továbbiakban Gy) nevű embert tekint, aki a valóságban létezik ugyan, de akit a paciens tudata torzzá formál. Ez a Gy. folyton üldözi őt: ott rejtőzik minden sarokban (corner effektus), minden bútor mögött (ez az ún. rekamié-hatás), álmában (Fletosomnia), és olyan esetet is ismer az irodalom, hogy a sertéspörköltből néz a betegre (gulyásgyurcsányizmus, vagy pörkölt-syndroma). A symptomák könnyen felismerhetők: a beteg szinte minden mondatában Gy-t emleget. Ha például íztelen az étel, Gy. kiette belőle a sót, ha megbotlik, Gy vetett gáncsot, ha zsebre tett kézzel fog kezet, akkor ezt azért teszi, mert attól fél, hogy Gy. le akarja lopni a tökét. A beteg súlyos esetben azért vesz fel két számmal nagyobb, trottyos nadrágot, nehogy Gy. felismerje (ezt az irodalom lottyadt gatya-symptómának, Symptome pantalon flétri) nevezi. A beteg meg van győződve arról, hogy a lottyadt nadrág felismerhetetlenné teszi Gy. számára.
A beteg ugyanakkor megköveteli, hogy környezete is hasonló módon viselkedjen, ezért különösen veszélyes a társadalomra. A Gy-szindróma , jelenlegi tudásunk szerint gyógyíthatatlan, és terjedését is csak a beteg tartós elszigetelése akadályozza meg.
kereső
@sgl: A " magyar beteg"= trottyos nadrág= orbán, ha nem esett volna le. Tőle ered minden- meg 2006-ból, amikor Gyurcsány először földig alázta a Tv vitában, azután meg még képes volt arra is, hogy legyőzze .
kereső
@sgl: És abból egyszer miniszterelnökként- 2002-ben, a D209 ellen.Az után hirdette meg magyar-és haza ellenes politikáját " a haza nem lehet ellenzékben" Ekkor sajátitotta ki maguknak a kokárdát- minden fideSS hivő hónapokig talpig kokárdában járkált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.