A Demokratikus Koalícióé lesz a legnagyobb baloldali frakció.

(Forrás: Origo)

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erosen ketlem, hogy DK-s szavazo, aki mindenkeppen baloldali erzelmu - hogy fog beallni egy veresszaju jobboldali moge? Aki meg egy partot se tudott megalapitani, mert ott, ahol ismerik , ott sem tudott osszeszedni annyi hivet maganak?
Es miert ne lenne a DK a legnagyobb baloldali part? A Jobbik is volt ilyen pozicioban - nekik nem jott ossze szemelyi problemak es vona arulasa miatt.
Felkeszul: lmp, ketfarku kutyapart,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgl
@fűre lépni szabad: most vettem észre, és jól írtad, én is írhattam volna, köszönöm!!
Dobrevet tartom és tartottam a legmegfelelőbb miniszterelnöknek, nem csak jelöltnek.
... Azt kritizálom, hogy ezt a mindent gyurcsánnyal beterített fasságot söpörjék le, de nem teszik, 15 éve fröcsög a fidesz rá, karakter gyilkolja, kormányzásáról hatalmasakat hazudnak, de 1x nem hallottam hogy Fletó visszagyűrte volna a szart.
Rónai E. megkérdezte tőle élőben Egyenesben anno: nem kéne lépni?
Fletó megrántotta a vállát azt mondta nem érdekli, nem alacsonyodik le oda, és nem akar kormánytag lenni, hobbiból poltizál.
Fletó nem veszi észre, - és most Dobrev is azt mondta túl kéne lépni ezen!- ezek a kartergyilkok ráégenk a Gyurcsány névre és ezzel Dobrevra és a dk-ra mint pártra mert Gyurcsány e vezére.
Tényleg ennyire nem látnak?
Politikai vakság???
Az hab a tortán, hogy rengeteg ellenzéki is szidja gyurcsány érát, amiben nincs igazuk: maga a geczi mondta: világbajnok módon kezelték Bajnaival a válságot!
Csak később kezdték ezt is szidni, amikor bedöntötték a Ft-ot, rátólták az előző 8 évre és azóta is ez megy.
sgl
@kereső: stem ez most nem betegség hanem a legaljasabb fidesz kommunikációnak az alapja a gyurcsányozás.
sgl
@sgl: egyébként a 2010 előtti érát szidni pontosan azonos 2006-al. több mással, ahol az eredeti fidesz állaspont ellen fordulnak és a hatalom érdekében hazudoznak. kb 2 hétig elitélték a balhékat, Nyitrai éles lövéseket hiányolt a csürhülőkkel szemben, aztán fordultak.
---2004-es kettős állampolgárság megszavazását - Patrubány ötlete volt,- erősen ellenezték, nyilatkozatot adtak ki erről aztán mellé álttak látták ha nacionalistának mutatják magukat nyerhetnek plusz szavazókatt, manyupot megvédik: ellopták, nem lehet egykulcsos szja mert igazságtalan és azonnal bevezették, és rakásra van ilyen aljas húzásuk.
Az ellenzék ezeket a magas labdákat sem tudta és tudja lecsapni, mint ahogy százával voltak iylenek.
kereső
@sgl: A " magyar beteg"= trottyos nadrág= orbán, ha nem esett volna le. Tőle ered minden- meg 2006-ból, amikor Gyurcsány először földig alázta a Tv vitában, azután meg még képes volt arra is, hogy legyőzze .
sgl
@kereső: 94-ből ered: Kuncze belügyérként nem számoltatta el a mai pénzen kb 30 mrd értékű székházlopást, melyet a geczi Szárszói Pikniken nagy tömeg előtt elismert.ez az eredendő bűn.
Hab a tortán:
2002-ben a szocik Keller mint eredményesen működő elszámolási bisztost nyírták ki a több mint 160 fideszgazemberség leleplezése után. Mindent lenulláztak.
TV vita előtt már 5x bukott a geczi, csak érdekes, nem szólnak róla.
A világon legtöbbet bukott politikus!! Mások erkölcsi okokból 2 után visszalépnek mindenhonnan.
2006 őszi töketlenkedése már csak hab a tortán.
kereső
@sgl: És abból egyszer miniszterelnökként- 2002-ben, a D209 ellen.Az után hirdette meg magyar-és haza ellenes politikáját " a haza nem lehet ellenzékben" Ekkor sajátitotta ki maguknak a kokárdát- minden fideSS hivő hónapokig talpig kokárdában járkált.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.