Viszonylag magas emberről beszélünk, legalább két gyakorlott segédmunkás kell, akik a méretvételezés után kiássák a gödröt, jó mélyet, mert a politikai hullák nagyon bűzlenek. Ilyen böszmeséget még magyar politikus nem csinált, mint a Karácsony. Még az ellenfelei is azt akarták, hogy ő nyerjen és még így is sikerült neki a semmibe kampányolnia magát. Tulajdonképpen kiderült, hogy a jobboldali sajtó 2019-ben nem írt igazat Karácsony Gergelyről, ugyanis az “alkalmatlan” kifejezés egyszerűen nem írja le a “főpolgármester” képességeit. Nem tudtuk rendesen kifejezni magunkat. Mentségünkre szolgáljon, hogy Karácsony alkalmassági hiányosságaira (bármiről is legyen szó) a magyar nyelvnek nincs szava. Sajnos Karácsony neve nem nemesülhet önálló új fogalommá a totális homály kifejezésére, mert a karácsony egy nagyon fontos kulturális kifejezésünk, nem járhatunk úgy vele, mint a szivárvánnyal. Karácsony Gergelyt nyilván egy olyan wifi hatókörébe kell elásni, amelynek képes bepötyögni a...

(Forrás: kiettemeg.pestisracok.hu, durbincs által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@Eladott Ország: maga kiesett mert nyomi bérköcsögök nem mehetnek az ürbe ? ahogy @namihami: @human: @gina:?@CsipkeRózsa:@kissé felnőttem:@surdilloFUJT:@bakcsubakka: @szegfue:@Rockxy:@Nessy:@lusta:@inhuman: ?@Gazella: @nezelodo: @Macskaszem: @Gazella: @istván irén: @tudode: @Gauntlet: @RonaGyuri: @Qqberci: ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@Emmersson71: @Giovanni Alba: mert maguk a bányába más vágatba töcskölnek csillét ? azért még aberáltak ? nem ?
durbincs
@Eladott Ország: Mert persze megent pont maga ? az 50IQ-s bukott bányakürtös ? a szinespirulás balfácáne ?
durbincs
@Emmersson71: @Giovanni Alba: Hát itt deje hogy magukat lekössék már a bányaoxigénygépjéről ? nem ?
durbincs
@sgl: Mert maga volt ott az Eunuch ? mi ?
durbincs
@simmering73: szxrcsimbok csak mert maguk lent a bányába bérköcsögök szopnak ? meg csilléket töcskölnek 1919-ota ? + fertőznek ?
durbincs
@Pipás:@Sámannus:@csak húgy.: maguk képzelgő Debilek Gerivel együtt ? az oroszok akarták eladni a Városházát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.