Kijött az új kormánykoalíció programja, az Index pedig elolvasta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyébként is minden csak narratíva kérdése,

de csak most is, és itt is eluralkodott a PISA által sokszor okadatolt szövegértési hiátusunk

A derék, és egyre derekabb, index.hu írja „Kijött az új kormánykoalíció programja, az Index pedig elolvasta.”!
Tették ezt a „Csodaországgá változtatnák Németországot” című dolgozatuk leadjéban.
Nos a dolog úgy áll, hogy még csak nem is igaz. Mármint a portál illetékes NER-társai egyáltalán nem magát a programot olvasták, csak és csupán a politico.com „5 takeaways on pact to make Germany great again” című cikkével MTI-skedtek egy nagyot.
Egyik karajteres példa erre, az a már korábban körbe-röhögött állításuk – amit itt is elővettek, hogy: szerintük Barbara Lippert, a Tudomány és Politika Alapítvány kutatási igazgatója azt mondta volna pár hete Budapesten, hogy: „ Vélhetően alapvető jogi kérdéseket vesznek majd elő, és ha az európai intézmények érdekében szükséges lesz, határozottabban fognak fellépni a magyar vezetéssel szemben.”. Pedig valójában arról beszélt, hogy nem fogják engedni, hogy Orbánék eltereljék a figyelmet az alapvető jogi kérdésekről! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.