Ezzel persze nem mindenki ért egyet, a miniszterelnöknek tanácsot adó szakértői konzílium nagy része lemondott. Az egészségügyi miniszter arra számít, hogy februárban minden oltatlan megfertőződik, és azzal vége is lesz a járványnak.

Forrás: azonnali.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
@emerencia: igazatok van de orbán elleni szérumunk még nincsen ha lesz fogok szólni
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@simmering73: Dragam, en 1600 kilometerrel delebbre vagyok Aucklandnal, - amikor ott 30 fok vn, nekunk a 18-20-nak orulni kell...:) Ennyivel kozelebb vagyok a delisarkhoz,...:)
Van egy nagyon jo baratnom, aki szuletett ausztral, de mivel nagyon nem birta a gyilkos hoseget, azert vett itt egy hazat, ahova a nyar elol elmenekult, es a "teli" honapokra ment csak "haza". Sajnos, O mar csak latogatoba fog jonni, ha lesz ideje es repulhet is, mert otthon olyan vallalkozast inditott, hogy allandoan otthon kell lennie. Jellemzo, hogy Ausztraliaban nincs futes a hazakban - csak mennyezeti nagy ventillator, vagy AC.
emerencia
@kissé felnőttem: Dehogy nincs. Ott van az már azokban a tollakban amivel az ellenzékre fogunk szavazni.
lusta
@karma1: Azt még a vakok is látják, hogy itt semmilyen járványkezelésről nincs szó. Itt a járványkezelés csak a még nagyobb lopás elkendőzésről szól.
division
@karma1: Köszi, bár ma már kurva szarul vagyok, hangom szinte semmi, fáj a torkom, a fejem, az ízületeim, izzadok, szóval benyeltem én is rendesen. Dokim mondta, hétfőn legyen egy teszt majd megint, addig meg csak a szokásos gyógymódok.
kereső
@lusta: Meg az ehhez szükséges "különleges jogrend" fenntartásáról.
karma1
@division: Hu, ezek valoban nem jo hirek! En 2015-ben atestem a SARS-2 viruson -- az gyakorlatilag ugyanaz, mint a covid, ugyanazokkal a tunetekkel, ugyanazzal a lefolyassal es varhato szovodmennyel (amit sajnos a mai napig nyogok), - hat nem volt egy faklyasmenet.
Egyebkent egy magyar jarvanyszakerto beszelt arrol, hogy szerinte elobb-utobb mindenki megkapja a virust, de epp ezert nem mindegy hogy oltott vagy oltatlant fertoz-e meg a virus? Te biztosan kilabalsz belole, mert oltva vagy, meg a nejed is, de addig is okoz meg kellemetlenseget.
Valoszinu, hogy a lengyeleknel is felmerult valami hasonlo gondolat, ezert is engedik szabadjara a virust - ha most mindenki megfertozodik, akkor lesz meg igazan a "nyajimmunitas", amit ezek szerint az oltasok koruli mizeria es a sok oltasellenes tiltakozasa miatt nem tudtak megszerezni. Talan az enyhe lefolyasu betegseg meg igen, es a vegen ez a jarvany is bekerul a 290 egyeb influenzatorzs koze, mint amelyik betegseggel elegge vigyazni kell.
Mielobbi jobbulast !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.