A hatalom legalább annyira áthuzalozza az agyat, mint bármelyik drog, és ha az idegtudományok felől közelítünk a mostani eseményekhez, akkor nem nehéz arra a következtetésre jutni, hogy Vlagyimir Putyin veszélyes mentális állapotba került. Egy diktátor lélektana robbanásveszélyes elegyet alkot, legyen szó a kiválasztottság érzéséről, a nagyra nőtt egóval járó sebezhetőségről, vagy épp arról a kockázatról, amikor egy vezető nem képes megkülönböztetni a saját és az országa érdekeit.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mecsoda különbség!!

Nem, nem tudom, hogy igaza van-e a szerzőnek, de egy régi mániám ugrott be róla

A derék hvg360.hu „Mit tett a hatalom Vlagyimir Putyinnal?” címmel elmélkedik arról, hogy a hatalom mennyire „áthuzalozza” az agyat.
Sőt úgy fogalmaz: „Egy diktátor lélektana robbanásveszélyes elegyet alkot, legyen szó a kiválasztottság érzéséről, a nagyra nőtt egóval járó sebezhetőségről, vagy épp arról a kockázatról, amikor egy vezető nem képes megkülönböztetni a saját és az országa érdekeit.”
Nos meg kell valljam nem ismerem a minden oroszok aktuális cáratyuskájának fejlődés-történetét. Azonban – mint tudjuk – van nekünk ebben a műfajból egy saját példányunk. Aki/ami azonban szerintem nagyon más, legalább is, ha lehet hinni a cikk infóinak. Nem tudom, de azt már többször fejtegettem, hogy Orbán már mint a történelem többi diktátora. Nem csak abban, hogy sokkal butább és műveletlenebb, de abban is, hogy ezeknél a hatalom hatásáról, a szellemi megroggyanási következményeiről beszélhetünk. Míg ez Orbán esetében elve adott volt, zakkantsága „von Hausaus” adott volt! =))
Néro
Ferencjóskának 80 évesen jutott eszébe , hogy neki bosznia kell erre kitört a háború. Putyinra is rájött 70 évesen. Erre megint kitört egy a háború. Bár ez így nem teljesen igaz mert ez Békefenttartás vagy éppen nem is tudom mi a szösszenetnek hívják éppen. Minden nap más neve van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.