Az ukrán elnök üzent az orosz megszállóknak. 

„Nem bocsátunk meg. Nem felejtünk. Megbüntetünk mindenkit, aki rémtetteket követett el ebben a háborúban, a mi földünkön”

- mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap éjjel a 444.hu cikke szerint.

Zelenszkij: Nem bocsátunk meg, nem felejtünk, megbüntetünk mindenkit

Fotó: UKRAINE PRESIDENCY / AFP

Az elnök az orosz megszállóknak üzenve azt mondta, „megtalálunk minden gazembert, aki a városainkra, népünkre lőtt, bombázta a földünket, aki rakétákat indított, aki parancsot adott és aki megnyomta az indítógombot. Nem lesz egyetlen nyugodt percetek ezen a földön, csak a sírban.”

Forrás: 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Most nem tréfál. Van benne spiritusz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Most nem tréfál. Van benne spiritusz.
karma1
@Nyírfa: Amiota elnoknek valasztottak, azota o egy kivalo politikus. Es egyenlore a mai ismert vilagban a legnagyobb hazafi. Ne is trefaljon, amit putyin elkovet az emberiseg ellen, az talan meg hitlerenel is nagyobb, mert nem hitler vetette be az atomot. De putyin megteszi. Ha engedik neki.
Gazella
@KisTehen: :D templomos lovag kereszt... :D nem tanultál történelmet :D
Gazella
Igazi hazafi aki nagyon tökös s nen adja fel hazáját az orosznak, nem hagyja hogy bábkormány leg'en Ukrajnában!! Moldova is nem véletlen akar minél elöbb EU tag lenni
Pipás
@sgl: Én is látok hasonlóságot. Karizmatikus személyiség mind a kettő!
Nyírfa
@sgl: 02.34

Érdekes, főleg abból a szempontból, hogy kizárólag nagyhatalmi érdekeket vizsgál, a kisebb, Oroszország környéki államok önrendelkezését teljesen figyelmen kívül hagyva. Ez lenne a jövő demokratikus útja? Kizárt. Ez mesterséges egyensúlyt jelentene, ami, természetellenességénél fogva újabb és újabb politikai és gazdasági anomáliákhoz vezetne.
Ukrajna hajlandó vállalni a katonai semlegességet, ami azonban nem jelenti azt, hogy az orosz érdekszférához akar tartozni. Olyan nincs, hogy országokról kijelentjük, vihetik az oroszok, legyen az övék, és akkor majd jól béke lesz. Nem lesz.
Nyírfa
@karma1: 01.13

Putyin egyelőre megelégszik azzal, hogy az atomerőműveken keresztül fenyegeti Európát. Pedig a saját népét ugyanúgy veszélynek teszi ki mint minket. Többen vitatják, hogy az orosz elnök őrült lenne, de nekem nincsenek kétségeim. A békénk, Ukrajna sorsa múlhat azon, hogyan bánik Putyinnal a környezete: kiszolgálja a végsőkig vagy kritikusan viszonyul hozzá.
A külső fékek közé bekerült a török elnök, számomra váratlanul, de kellemes meglepetésként: talán tud olyan érveket felsorolni Oroszország számára, amelyek a vezérkart józanságra intik.
Nyírfa
@sgl: Elhozhatja, sőt, el kell, hogy hozza.
Azt senki sem várja, hogy Oroszországban varázsütésre kitörjön a demokratikus hevület, de a Gorbacsov által preferált peresztrojka-szerű változásoknak van realitásuk.
Rizikó
Elsőnek téged küldenek Szibériába, háborús bűnös zsidó, szarkavaró CIA ügynök!
Gazella
@Rizikó: Köszönjük a tájékoztatást magadról ! Ennyi! ma 08:06
jesz
Elemzők, szakértők szerint Putyinnak nincs visszaút..bement egy varsába, abban (mint tudjuk)csak előre lehet úszni..hogy mi lesz a vége? na, ez az amit még ő sem tud...
karma1
@jesz: Ugyanaz tortenik putyinnal, ami orbannal is tortent es ami meg tortenni fog: bar putyin nagyobb jatekos, mint orban de belezuhant o is a diktatorok legnagyobb hibajaba: csupa seggnyaloval vette magat korbe, akik nem merik megmondani a valos helyzetet, es amitol rosszabbnal rosszabb donteseket hoz, mert elhiszi, hogy az orszagban minden rendben, a gazdasag szarnyal, a hadereje a vilagon a legnagyobb, legmodernebb, legjobban szervezett, mert senki nem evett meszet, hogy megmondja neki, azt a penzt, amit a hadsereg fejlesztesere kellett volna kolteniuk, a GDP-juk 13 %-at, - azt az erre kepes emberek szepen elloptak, es nem arra koltottek, amire kellett volna. Igy hamis kep alapjan dontott a haborurol, Ukrajna lerohanasabol - es ebbol valoban nem lesz visszaut. Se neki, se orbannak. A baj mar csak abbol lesz, hogy mindketto elmebajos, es mindketto a sarokba van szoritva, ahonnan persze mindketto menekulni akar, es nem lehet kiszamitani, hogy merre fognak indulni, mi lesz a kovetkezo lepesuk!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.