Az ukrán elnök üzent az orosz megszállóknak. 

„Nem bocsátunk meg. Nem felejtünk. Megbüntetünk mindenkit, aki rémtetteket követett el ebben a háborúban, a mi földünkön”

- mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap éjjel a 444.hu cikke szerint.

Zelenszkij: Nem bocsátunk meg, nem felejtünk, megbüntetünk mindenkit

Fotó: UKRAINE PRESIDENCY / AFP

Az elnök az orosz megszállóknak üzenve azt mondta, „megtalálunk minden gazembert, aki a városainkra, népünkre lőtt, bombázta a földünket, aki rakétákat indított, aki parancsot adott és aki megnyomta az indítógombot. Nem lesz egyetlen nyugodt percetek ezen a földön, csak a sírban.”

Forrás: 444.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Most nem tréfál. Van benne spiritusz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@sgl: Elhozhatja, sőt, el kell, hogy hozza.
Azt senki sem várja, hogy Oroszországban varázsütésre kitörjön a demokratikus hevület, de a Gorbacsov által preferált peresztrojka-szerű változásoknak van realitásuk.
Rizikó
Elsőnek téged küldenek Szibériába, háborús bűnös zsidó, szarkavaró CIA ügynök!
Gazella
@Rizikó: Köszönjük a tájékoztatást magadról ! Ennyi! ma 08:06
jesz
Elemzők, szakértők szerint Putyinnak nincs visszaút..bement egy varsába, abban (mint tudjuk)csak előre lehet úszni..hogy mi lesz a vége? na, ez az amit még ő sem tud...
karma1
@jesz: Ugyanaz tortenik putyinnal, ami orbannal is tortent es ami meg tortenni fog: bar putyin nagyobb jatekos, mint orban de belezuhant o is a diktatorok legnagyobb hibajaba: csupa seggnyaloval vette magat korbe, akik nem merik megmondani a valos helyzetet, es amitol rosszabbnal rosszabb donteseket hoz, mert elhiszi, hogy az orszagban minden rendben, a gazdasag szarnyal, a hadereje a vilagon a legnagyobb, legmodernebb, legjobban szervezett, mert senki nem evett meszet, hogy megmondja neki, azt a penzt, amit a hadsereg fejlesztesere kellett volna kolteniuk, a GDP-juk 13 %-at, - azt az erre kepes emberek szepen elloptak, es nem arra koltottek, amire kellett volna. Igy hamis kep alapjan dontott a haborurol, Ukrajna lerohanasabol - es ebbol valoban nem lesz visszaut. Se neki, se orbannak. A baj mar csak abbol lesz, hogy mindketto elmebajos, es mindketto a sarokba van szoritva, ahonnan persze mindketto menekulni akar, es nem lehet kiszamitani, hogy merre fognak indulni, mi lesz a kovetkezo lepesuk!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.