Késnek a fegyverszállítmányok, amivel a világ újra és újra engedélyt ad Moszkvának arra, hogy további ukrán polgárokat öljön meg – írja a hvg.hu.

Zelenszkij újra keményen kritizálta a Nyugatot: „53 napja várunk”MTI/AP/Ukrán elnöki sajtóhivatal

Vége van a háború 53. napjának és már 53 napja várunk arra is, hogy válasz érkezzen néhány fegyverszállítási kérelmünk ügyében. Néhány esetben pedig azt a választ kaptuk, hogy a katonai felszerelések szállítása májusban kezdődhet meg

– szemlézi Zelenszkij vasárnapi késő esti beszédét a hvg.hu. Az ukrán elnök hozzátette: Oroszország úgy fogja fel a fegyverszállítások terén tapasztalható késlekedést, hogy azzal engedélyt kap újabb ukrán polgárok meggyilkolására.

Zelenszkij ezután arról beszélt, hogy az oroszok várhatóan komoly offenzívát fognak indítani Keleten. Így nagyban függ azoktól a csata kimenetele, akiknek a tulajdonában vannak a fegyverek és lőszerek, de nem hajlandóak szállítani azokból.

Pár órával Zelenszkij beszéde előtt Oroszország figyelmeztette a Nyugatot, hogy beláthatatlan következményei lehetnek annak, ha folytatódnak az ukrajnai fegyverszállítások. Az USA a napokban egy újabb, 800millió dollár értékű fegyverszállítmányt hagyott jóvá Ukrajna számára, ebben a csomagban egyebek mellett harckocsik, páncélozott harcjárművek, valamint harckocsielhárító rakéták és drónok kaptak helyet.

Forrás: hvg.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: @Németh István: - a kettö db. szellemi fideszrabszolga ! :)
vacsi
Ez az ember meg mit követelőzik? Annak nem örül, hogy a háború elöl menekülő ukránokat befogadjuk, ellátjuk, segítjük?
Németh István
Állatok fő állatkertje mások bőrével > más nemzetek polgárainak áldozataival akarod magadnak és a moslék korrupt tetves bandádnak kihajtani a hatalmat! te állat moslék! miért nem tudsz a kurva anyádba eltakarodni!
@csak úgy...: te meg egy sült-barom vagy - a Fideszről szó sincs te geci huszár sperma kotorék!
Németh István
Különben ha megnézitek alaposabban a képét, tuti hiszem, hogy elfogultság nélkül egy abszolút hülyének látjátok! A szemén és az arc összetételén egyszerűen örültnek látszik! Ennyi!
csak úgy....
@Nyírfa: 13:55 sajnos semmivel sem tudlak kecsegteni...,bizonyíték képpen olvasgasd ,ezt az elöttem szóló "vonósnégyest"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.