Egy műhold újabb tömegsírt rögzített Mariupol közelében, a várostól 5-6 kilométerre található megszállt Vinohradne falu temetőjének közelében – írja a radiosvoboda.org.

Újabb tömegsír nyomaira bukkantak Mariupol mellett
Fotó: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Az amerikai külügyminisztérium által fenntartott lap újságírói egy műholdfelvételen azonosítottak az újabb tömegsírt. A mariupoli hatóságok azt mondják, hogy lakossági jelentéseket kaptak egy másik lehetséges tömegsírról is a faluban – írja a metropol.hu.

A műholdfelvételek alapján a feltárt árkok március végén jelenhettek meg a megszállt falu temetőjénél, amit az támaszt alá, hogy a március 17-én készült képeken még nem voltak láthatóak. Ezzel szemben a március 29-ei fotókon már azok.

A metropol azt írja, a Planet Labs legfrissebb műholdfelvételein látszódik, hogy azóta még tovább bővült a tömegsír, ugyanis a korábban 38 x 4 méteres árok mostanra már 45 méter hosszú és 25 méter széles lett.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
A ruszkik ezt is letagadják,az héccencség. Ez a rengeteg ukrán mind hátbalőtte sjaát magát,csak előbb beugráltak a tömegsírba. Tegnap láttam a híradóban a csecsenek ünneplését,amikor elfoglalták ,Mariupolt, hát,ezek ránézésre is barbár vademberek. Ezektől senki nem számíthat kegyelemre,vagy egy kis empátiára..
csipetke
@Kanji: 13:57 Putyinnak tényleg kevés,ha csak úgy kinyiffantják. Ez az idióta vadbarom mindenféle válogatott kínzást megérdemel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.