KÉT DOLOGBAN IS SOKATMONDÓ A HAZAI RÖGVALÓSÁGBAN!! =)) A republikánus fegyelem komolyan segítette Emmanuel Macron francia elnök újraválasztását, déjà vu érzést azonban nemcsak az adott a kampányban, hogy ismét a szélsőjobboldali Marine Le Pennel kellett mérkőzni a második fordulóban, hanem hogy egy sikkasztási ügy akkor is és most is a kezére játszott. Gazdasági programja, európai politikájának folytatása kihívásokkal néz szembe. Dr. Gazdag Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárának elemzése a francia elnökválasztásról.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy a derék szerzőben milyen érzéseket emel ki ez a felületes tendenciózus a valóságtól elrugaszkodott hablaty az egy dolog, azonban két fontos dologra mutat rá:
egyfelől, arra milyen mélyen be van ágyazódva a hazai közbeszédben az Orbáni narratíva axiómatikus imádata,
másfelől az a vélekedés, hogy a franciákra komoly hatással volt a korrupció feltárása! =))
Ott ez szempont, még nálunk ugye ...
Egy barátom fogalmazta meg: nálunk a nép az isten adta nép büszke arra, hogy Orbánék milyen ügyesen és találékonyan fosztogatják a közt! =))
RonaGyuri
@Bástya Béla Elvtárs: nem valószínű, már csak azért sem, mert azt mondta, hogy ez lesz az utolsó próbálkozása! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.