Medvegyev szerint "súlyos vereséget akarnak mérni országunkra, és korlátozni akarja gazdasági fejlődését és politikai befolyását a világban. " Ukrajna elnöke, Volodimir Zelenszkij köszönetet mondott Nancy Pelosinak, az amerikai képviselőház elnökének és a képviselőknek, hogy jóváhagyták azt a törvényjavaslatot, mely szerint az Egyesült Államok 40 milliárd dollár értékű segélyt szállít Ukrajnának. A képviselőház kedd este 368-57 arányban szavazta meg a törvényjavaslatot, az 57 "nem” szavazat a republikánus képviselőktől érkezett. Az intézkedést a Szenátusnak is el kell fogadnia, mielőtt azt az elnök, Joe Biden aláírhatná. Biden amúgy 33 milliárd dollár támogatást kért, ezt fejelte meg a képviselőház további hét milliárddal.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem is akkora hülye ez a Medvegyev, aki szerint "súlyos vereséget akarnak mérni országukra", igen visszakézből jól pofán kell vágni az agresszorokat, el kell venni a kedvüket, akár korlátozva a gazdasági fejlődésüket és feltétlenül csökkenteni politikai befolyásukat a világban!!! =))
Uriel
Putyin beszéde: videa.hu/videok/hirek-politika/putyin-majus-9-i-beszede-vD0fUfp4r854AatH

Ezt a shit dumát!
Ja, és az egy perces néma csend 15 másodpercig tartott. Biztos még nem heverték ki a nyári időszámításra való átállást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.