Zelenszkij és Soros nem rokonok A Pentagon egyetlen tisztségviselője sem állította, hogy Soros György, valamint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök rokonságban állna, és persze nem állnak rokonságban – írta a Checkyourfact. Támogasd a munkánkat, hogy egyre több oknyomozó, tényfeltáró cikkel tartsunk ellent a kormányzati propagandának. Támogatom a Hírklikket A hamis hírek (fake news) ellen fellépő, és a tények ellenőrzésére szakosodott portál ezzel arra utalt, hogy korábban egy Facebook-bejegyzésben állította ezt valaki, azt követően, hogy Soros bírálta Oroszországot az Ukrajna elleni támadás miatt. A portál leszögezte: az állítás teljesen alaptalan. Az amerikai védelmi minisztérium szóvivője hangsúlyozta: ilyet ott senki nem mondott, de még a híresztelésekkel sem foglalkozott. Végül a jelentés részletezte Soros és Zelenszkij családi és származási adatait, és azok alapján is leszögezte: egyáltalán semmi nem utal arra, hogy bármiféle kapcsolat lenne a két család között.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
@simmering73:Bezzeg Tahó ? Újraszámlálást kér a DK, meglehet a 3/3-ad ? mint @tomsawyer - régről: ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
nem köll, hogy rokonok legyenek, elég az hogy mindketten cionista férgek.
durbincs
@simmering73:Bezzeg Tahó ? Újraszámlálást kér a DK, meglehet a 3/3-ad ? mint @tomsawyer - régről: ?
durbincs
@Eladott Ország: Akkor huzzon bele pirulás - mennek a csillék Bukarestbe ? tán a tetején még a hülyék is elférnek ?
durbincs
@kula: +maga letérdelve kezeli a hosszucicit ? szivárványos szxrvirág ?mint ez a @teuton: : névű klonselejt ?+@Mirabilis: ?+@Istenakinincsen: is ?+@tomsawyer - régről: ez az agyi zokni + mert maga 1félnotás Ótvaros bunkó ? mint@Néro2: @T-Boly:@Lepényleső:@dr. prédikátor:@surdilloFUJT: @namihami: @sgl: @csak húgy:+ az AZOVISTA náci @RonaGyuri:?
durbincs
@csak húgy...: erre maga tócsát vizelt maga alá ? Azt @gina_cat: + @telegdilaci: regten meg is hempergödzött benne ? a spur @sgl: @percsi: @jesz: @Clavigo: @Toller Béla: @Havanagi: @Horizont: @kisfalud: @T-Boly: +még ivott is belőlé ?
@telegdilaci: @surdilloFUJT: @Nyírfa: + @Eladott Ország: a félbolond +az AZOVISTA náci @RonaGyuri:?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.