Időről időre felmerülnek ötletek Magyarországon (is) arra, miként lehetne hazacsábítani a külföldön élőket. Ezek között akadnak már eleve bukásgyanús elképzelések (talán emlékeztek még a „legendás” Gyere haza, fiatal fantázianevű programra), most a Magyar Nemzeti Bank (mi más...) állt elő egy…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nemcsak számolás kérdése

a dolog ócska propaganda volta még ennek a kormányhű portálnak is bűzlik

A hataratkelo.blog „Újabb ötlet a határátkelők visszacsábítására” postjában Eltolcsy NER-társ újabb „Gyere haza, fiatal” még reklámnak is bugyuta ötletével foglakozik.
„Nem vagyunk sajnos pénzügyi szakemberek, így a számoláshoz a Portfolio segítségét voltunk kénytelenek segítségül hívni” – írták, amihez hozzá lehet tenni Matolcsynak sem erőssége, bár valószínűleg a kényszer hazudozás az oka. Megállapítván, hogy a csábítás mintegy 100EUR-t jelent havonta (pillanatnyi 390 körüli árfolyamon – mármint a hivatalos, a bankok bőven 400 felett számolják el).
Amiben sok igazság van, de hozzá kell tenni, hogy – lévén pk is tisztázták, hogy „a határátkelők között felülreprezentáltak a fiatalok és a magasan képzettek.” – ez egyértelműen nem, sőt elsősorban nem, pénzkérdés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.