Balatonmáriafürdő — Mintha csak megelevenedett volna A nyolcadik utas: a Halál horrorfilm szörnye, olyan bizarr külsejű lény akadt egy pecás horgára Balatonmáriafürdőn. Balatonmáriafürdő — Mintha csak megelevenedett volna A nyolcadik utas: a Halál horrorfilm szörnye, olyan bizarr külsejű lény akadt egy pecás horgára Balatonmáriafürdőn. A legmegdöbbentőbb, hogy a jelek szerint egyenesen a tengerből került a faj a magyar tengerbe. Az elobolygonk.hu portálon bemutatott szerzet kékbe hajló szurokfekete színű, fényes, állkapcsa fenyegetőnek tűnik, a hátán pedig sárga szegélyű, tarajszerű úszók meredeznek. Hal ez vagy valamiféle hüllő? – Hal és nem is lesz sokkal nagyobb, ez ugyanis egy kerekfejű, vagy más néven feketeszájú géb hím példánya – állapította meg Harka Ákos, a Magyar Haltani Társaság elnöke. A sötét gúnyája átmeneti, csak nászidőszakban viseli. Míg egyes madarak tarka tollazatot növesztenek, a legtöbb gébfajnál a hímek fekete szerelésben igyekeznek csábítani.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na most aki ezt a cikket irta, jobban tette volna, hogyha az iskolaban tobbet jart volna biologia orara, mert ott megtanulhatta volna, hogy ez a hal egy tobbmillio eve letezo teremtmeny, atmenet a hal es a keteltu kozott - olyan tengerpartokon elt, ahol az apalykor mindig kellett neki keresnie egy kozeli pocsolyat, hogy kibirja a legkozelebbi dagalyig. De ha tengerbol jott volna, akkor egy doglott hal lenne a kepen, mert a tengerihal nem el meg az edesvizben, es az edesvizi hal sem el meg tengervizben. Ez "basic knowledge". De persze ha a mindennapi enekles, a mindennapi tornaora, meg a hittan elviszi a napi oraszamot a sulikban, akkor pont ilyen hulyek fognak kikerulni az iskolapadbol, es penzert hulyitik az olyanokat, (bulvarsajto gyanant) akik kb. ugyanolyan szinten allnak, mint ok. Siralmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.