Húsz év alatt megnégyszereződött a depresszióval kezeltek száma az USA-ban, és ez azóta is fokozatosan emelkedik. A depresszió előfordulási gyakorisága mégsem csökkent ez idő alatt egy szemernyit sem. Egy friss kutatás szerint a válasz erre az ellentmondásra a kezelések hatékonytalansága. 1987 és 2007 között az Egyesült Államokban négyszeresére nőtt a depresszió miatt kezelésben részesülők száma […]

Forrás: emberijogok.hu
Feltöltő: CCHR
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
itthon ugye ezt észre sem veszi senki, mert mi mindig mindenkinél jobban teljesítűnk ugye viktor hát gyalázatosan jól vagy inkább jó gyalázatosan?
magyar1
A létbizonytalanság ezt hozza, hozta a kapitalizmusban. A szoc.-ban csak az alkoholistákat kezelték ezzel, most meg a legtöbbet dolgozókat és gyerekeseket akik mindenképpen szeretnének megfelelni mindenhol de 1 ember nem tud 5 helyett tenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.