Azok, akik az elmúlt 2 év alatt, főleg a COVID-kamu kirobbanásakor kérdőre merték vonni azt, hogy az a valami, ami beadatására tudatos megfélemlítéssel, megszorításokkal, munkahelyi elbocsátásokkal, a társadalmi közterületekről való eltiltással zsarolva “oltakozásra” kényszerítettek embermilliókat nem nevezhető védőoltásnak, hanem egy MÉREGINJEKCIÓNAK! Így szó szerint. Mielőtt belemerülünk részletesebben a vakcina elismert összetevőinek vegyi elemzésébe, soroljunk fel pár olyan tényt, melyek a józan emberi tudással , logikával rendelkezők előtt már a kezdetekkor világossá tették, ez a valami nem egy vírusfertőzést megelőző vagy annak terjedését megakadályozó védőltás. . Elképzelhetetlen,fizikailag hogy egy a természetben előforduló, onnan izolálható, azonnal “világjárványt” is okozó, sőt állítólag még mutálódó vírus védőoltását pár hónap alatt kifejlesszék és érdekes módon valamennyi vakcinagyártó szinte egyidőben fedezze fel a Bölcsek Kövét, azaz a csodavakcinát!

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Peller Anikó: Rockyt oltás címén megfertőzték az agyrágóbogár petéjével és mostanra kikelt...
amortizáltok
a népet kérem lehet a végletekig megfélemliteni megvezetni kormányok hangulatok formájában meg radikálisabban ki és kiebb tiltásokkal baszkokkal és MASZKOKKAL. annak lett eszerint igaza aki lázadt hallod orbán figyelj jól. és ne süketeltesd a népet cilivel cirmossal és cecillel sem főkép az ugri bugri nix ugribugri törzsel mert látod kacsa a csacsa -csa. akkor emut a véchelyzeted is ugyi bár ?
Peller Anikó
Roki roki, nem kéne neked beiratkozni valami gyorstalpaló elemi iskolába?
Qqberci
@Peller Anikó: Rockyt oltás címén megfertőzték az agyrágóbogár petéjével és mostanra kikelt...
laszlobihari
@Qqberci: de mi lesz ott azzal a szerencsétlennel? éhen fog pusztulni!
Nessy
@Rockxy: Na, a kínaiaknak nem sikerült! Azért vett belőle méreg drágán külügyérünk nagy mennyiséget, hogy az oltás hatásától megmentse az embereket, elsősorban az időseket,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.